Vraag

Niet kunnen bellen of gebeld worden

  • 14 april 2020
  • 3 reacties
  • 185 Bekeken

Sinds vrijdag 10 april hebben zowel mijn man als ik problemen met bellen of gebeld worden.

We kunnen wel op wifi of 4g, maar krijgen, zodra we willen bellen, de melding dat de server niet bereikbaar is. We hebben de telefoon opnieuw uit-en ingeschakeld, simkaart eruit gehaald, maar het probleem lost zich niet op. Het ligt dus niet aan het toestel zelf, aangezien we allebei hetzelfde probleem hebben. Heb bij de blokkades gekeken, maar daar kan ik ook niks geks terugvinden. Als iemand ons probeert te bellen, dan gaat de telefoon soms over, maar horen we niks. Heeft er iemand misschien een idee wat er mis is?


3 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hi @lynngijs 

Ik denk graag met je met je mee. Ervaren jullie dit alleen als jullie thuis zijn of lukt het buiten ook niet om te bellen of gebeld worden? Heb je de dekking al gecontroleerd va de dekkingskaart? Je kan daar je postcode invoeren en klikken op Meld een probleem. Onze netwerk specialisten gaan dan onderzoeken waar dit aan ligt en hoe het opgelost kan worden. 

Laat je ons weten of het lukt?

Er is geen bereik als we binnen in huis bellen of gebeld worden, zodra ik in de tuin bel of gebeld word, dan lukt het wel. Toevallig heeft een collega uit dezelfde woonplaats met een zakelijk T-Mobile abonnement sinds vrijdag hetzelfde probleem. Als ik op de dekkingskaart kijk, zie ik geen problemen gemeld. Ik heb hier wel het probleem gemeld, dus hopelijk wordt het snel opgelost.

Woon je niet toevallig in de buurt van een mast die ze in de brand hebben gestoken.

De 5G actie criminelen zijn daar nu druk mee namelijk en dit zul je niet op de dekkingskaart terugvinden.

Reageer