Beantwoord

paar dagen geen 4g dekking en slecht bereik

  • 25 juni 2019
  • 1 reactie
  • 641 Bekeken

Sinds Een paar dagen hebben zowel mijn vrouw als ik (beiden t mobile abo) ineens slecht bereik en geen 4g netwerk meer thuis. Zijn er storingen bekend rond ede die dit kunnen veroorzaken en wanneer wordt dit opgelost? Niemand kan ons nu meer bellen namelijk...
icon

Beste antwoord door Jaimy 26 juni 2019, 13:28

Hoi Ligtelijn3,Geen zorgen, we zijn ermee bezig! Het klopt inderdaad dat er wat problemen zijn op en rond jouw adres. Dit kun je terugzien op de dekkingskaart. Wanneer je daar jouw adres intikt, zie je dat er een melding is van verminderde dekking. We verwachten gelukkig wel dat de problemen vandaag nog opgelost zijn!Mocht het nou toch niet opgelost zijn nadat de dekkingskaart aangeeft dat er weer goede dekking moet zijn, dan is er wellicht wat anders aan de hand en gaan we natuurlijk verder met jullie meekijken. Laat het in dat geval gerust even weten!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +19
Hoi Ligtelijn3,

Geen zorgen, we zijn ermee bezig! Het klopt inderdaad dat er wat problemen zijn op en rond jouw adres. Dit kun je terugzien op de dekkingskaart. Wanneer je daar jouw adres intikt, zie je dat er een melding is van verminderde dekking. We verwachten gelukkig wel dat de problemen vandaag nog opgelost zijn!

Mocht het nou toch niet opgelost zijn nadat de dekkingskaart aangeeft dat er weer goede dekking moet zijn, dan is er wellicht wat anders aan de hand en gaan we natuurlijk verder met jullie meekijken. Laat het in dat geval gerust even weten!

Reageer