Beantwoord

Problemen met dekking 6262NM

  • 3 juli 2017
  • 1 reactie
  • 83 Bekeken

Ik heb altijd problemen met de dekking vh netwerk hier in Banholt, postcode 6262NM. Ik heb de dekkingskaart bekeken maar dat komt niet overeen met de realiteit. Kan het signaal versterkt worden hier?
icon

Beste antwoord door tribaltim 3 juli 2017, 20:33

Hoi Wetzels2102,Welkom op het T-Mobile Forum :DVervelend dat je problemen ervaart met je dekking. Aangezien dit onderzocht moet worden door de specialisten, verzoek ik je om een dekkingsklacht in te dienen. Dit kan via de dekkingskaart.Hierdoor gaan de technische medewerkers kijken waar het evt aan ligt en wat ze zouden kunnen doen. Vergeet dan niet aan te vinken dat je er over terug gebeld wilt worden :DHopelijk kom je zo iets verder, want vanaf hier kunnen wij dat helaas ook niet zien!

Groetjes Tribaltim
Bekijk origineel

1 reactie

Hoi Wetzels2102,

Welkom op het T-Mobile Forum :D

Vervelend dat je problemen ervaart met je dekking. Aangezien dit onderzocht moet worden door de specialisten, verzoek ik je om een dekkingsklacht in te dienen. Dit kan via de dekkingskaart.

Hierdoor gaan de technische medewerkers kijken waar het evt aan ligt en wat ze zouden kunnen doen. Vergeet dan niet aan te vinken dat je er over terug gebeld wilt worden :D

Hopelijk kom je zo iets verder, want vanaf hier kunnen wij dat helaas ook niet zien!
Groetjes Tribaltim

Reageer