Beantwoord

Sinds 5 dagen binnenshuis geen bereik

  • 2 januari 2018
  • 2 reacties
  • 74 Bekeken

Is er een reset of instelling waarmee ik dit zou kunnen oplossen??
icon

Beste antwoord door Jaimy 3 januari 2018, 13:49

Hoi Erulas,Ik heb niet direct een instelling klaar voor je waarmee dit wordt opgelost, maar uiteraard ben ik er voor je om met je mee te denken zodat je snel weer volop kunt bellen! :)Wat vooral opvallend is, is dat je aangeeft dat je dit ineens sinds 5 dagen ervaart. Om deze reden raad ik je aan om dit topic even door te lopen. Daar staat stap voor stap uitgelegd wat je kunt doen in jouw situatie! Daarnaast kun je ook de netwerkinstellingen eens resetten. Let wel op dat wifi-wachtwoorden dan opnieuw ingevoerd moeten worden.Laat het me weten als je er niet uitkomt aan de hand van het netwerk-topic! Ik help je dan graag weer. :8
Bekijk origineel

2 reacties

Gaat dus over bellen!
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Erulas,

Ik heb niet direct een instelling klaar voor je waarmee dit wordt opgelost, maar uiteraard ben ik er voor je om met je mee te denken zodat je snel weer volop kunt bellen! :)

Wat vooral opvallend is, is dat je aangeeft dat je dit ineens sinds 5 dagen ervaart. Om deze reden raad ik je aan om dit topic even door te lopen. Daar staat stap voor stap uitgelegd wat je kunt doen in jouw situatie! Daarnaast kun je ook de netwerkinstellingen eens resetten. Let wel op dat wifi-wachtwoorden dan opnieuw ingevoerd moeten worden.

Laat het me weten als je er niet uitkomt aan de hand van het netwerk-topic! Ik help je dan graag weer. :8

Reageer