Beantwoord

slecht bereik

  • 16 juli 2019
  • 1 reactie
  • 603 Bekeken

Als ik vanuit Klundert werk krijg ik zonder uitzondering de klacht dat ik amper te verstaan door een slechte verbinding. Heb ook altijd maar 1-2 streepjes bereik volgens mijn telefoon. Wat kan er gedaan worden om dit op te lossen?
icon

Beste antwoord door Hajar 17 juli 2019, 09:56

Hi Erik,Ik denk graag met je mee. Van welk toestel maak jij gebruik? Ervaar je dit probleem alleen op locatie Klundert of ook op andere locaties? Je kan op onze dekkingskaart de dekking controleren op de postcode in Klundert. Je kan vervolgens een melding van maken door op Meld een probleem te klikken en dan wordt je case direct doorgezet naar onze netwerkspecialisten. Zij gaan dit dan verder onderzoeken en hopelijk kunnen ze je van een oplossing voorzien.Laat je even weten of het zo lukt?
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Erik,

Ik denk graag met je mee. Van welk toestel maak jij gebruik? Ervaar je dit probleem alleen op locatie Klundert of ook op andere locaties? Je kan op onze dekkingskaart de dekking controleren op de postcode in Klundert. Je kan vervolgens een melding van maken door op Meld een probleem te klikken en dan wordt je case direct doorgezet naar onze netwerkspecialisten. Zij gaan dit dan verder onderzoeken en hopelijk kunnen ze je van een oplossing voorzien.

Laat je even weten of het zo lukt?

Reageer