Beantwoord

Slecht bereik in huis

  • 27 juli 2017
  • 1 reactie
  • 9204 Bekeken

Reputatie 2
Al heeeel lang slecht bereik in huis,dacht steeds dat het aan mijn toestel lag,maar nu ook anderen ook steeds klagen dat ze bij mij geen bereik hebben,dan moet het toch ergens anders aan liggen.Oa I phone 5 en 6....dus ik denk dat er weinig dekking is in huis.Moet steeds bij raam gaan staan of buiten bellen.Ik ben nu op het punt dat het mateloos irriteert .Wat kunnen jullie hier mee doen,want heb er nu echt genoeg van...
icon

Beste antwoord door David 27 juli 2017, 17:33

Hey Mazzeltoff,Dat klinkt niet best, goed dat je het even aankaart!In ons systeem zie ik nog niet terug dat je hier een melding van hebt gemaakt via onze dekkingskaart. Het handigste is om dit zo snel mogelijk te doen. Onze netwerkspecialisten kunnen dan voor je kijken wat de oorzaak is en wat zij voor je kunnen betekenen. Doorgaans pakken zij dit erg snel op, dus zo heb je snel duidelijkheid!Als er iets is waar wij je in de tussentijd bij kunnen helpen, dan horen we dat graag van je!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey Mazzeltoff,

Dat klinkt niet best, goed dat je het even aankaart!

In ons systeem zie ik nog niet terug dat je hier een melding van hebt gemaakt via onze dekkingskaart. Het handigste is om dit zo snel mogelijk te doen. Onze netwerkspecialisten kunnen dan voor je kijken wat de oorzaak is en wat zij voor je kunnen betekenen. Doorgaans pakken zij dit erg snel op, dus zo heb je snel duidelijkheid!

Als er iets is waar wij je in de tussentijd bij kunnen helpen, dan horen we dat graag van je!

Reageer