Beantwoord

Slecht bereik met bellen naar vriend

  • 31 maart 2017
  • 1 reactie
  • 105 Bekeken

Ik snap niet waarom ik nooit is normaal kan bellen met mijn vriend. Hij valt altijd weg of hapert. Is het normaal dat niemand in Streefkerk bereik heeft? Ik vind dit erg vervelend!
icon

Beste antwoord door Anonymous 31 maart 2017, 15:03

Hoi Marissaaaa,

Welkom op de forum van T-Mobile.Je kan even testen op de Dekking kaart of het netwerk wel goed is bij jou. Op die zelfde pagina kan je ook klikken op STORINGEN om te kijken of er bij jou in de buurt een storing is, of die van je vriend (als die ook T-Mobile heeft).Mocht er nu geen storing zijn dan kan je dit wel zelf daar aanmelden. Dan gaat er een melding naar de technische afdeling en die neemt je storing dan in behandeling. En mocht je vriend geen T-Mobile hebben, misschien moet hij dan ook even kijken bij zijn provider.Heb je nog vragen, stel ze gerust! Succes en geniet nog even van het mooie weer 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Hoi Marissaaaa,
Welkom op de forum van T-Mobile.

Je kan even testen op de Dekking kaart of het netwerk wel goed is bij jou. Op die zelfde pagina kan je ook klikken op STORINGEN om te kijken of er bij jou in de buurt een storing is, of die van je vriend (als die ook T-Mobile heeft).

Mocht er nu geen storing zijn dan kan je dit wel zelf daar aanmelden. Dan gaat er een melding naar de technische afdeling en die neemt je storing dan in behandeling. En mocht je vriend geen T-Mobile hebben, misschien moet hij dan ook even kijken bij zijn provider.

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Succes en geniet nog even van het mooie weer 🙂

Reageer