Beantwoord

T-Mobile Digits

  • 10 maart 2017
  • 1 reactie
  • 294 Bekeken

Wie weet of en wanneer T-Mobile Digits naar Nederland komt?

http://www.zdnet.com/article/t-mobile-digits-innovative-technology-releases-you-from-the-one-number-one-phone-limit/
icon

Beste antwoord door Sam- 11 maart 2017, 13:41

Hey T-Mobile User,Welkom op het forum!Erg gaaf zeg, dat zou een ideale uitkomst zijn voor mensen die meerdere nummers hebben en mensen die meerdere apparaten gebruiken. Bijna iedereen eigenlijk.Wanneer en of dit komt durven we nog niet te zeggen. Dit moet uiteraard eerst in de Verenigde Staten getest en geïmplementeerd worden. Mocht dit een succes zijn, dan zouden we hier wellicht ook in Europa van kunnen profiteren. Het is nog te vroeg om hier een uitspraak over te doen. We juichen dit soort technologie en innovaties natuurlijk altijd toe!Waar zou jij het voor willen gebruiken? Ik ben benieuwd naar je reactie. 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hey T-Mobile User,

Welkom op het forum!

Erg gaaf zeg, dat zou een ideale uitkomst zijn voor mensen die meerdere nummers hebben en mensen die meerdere apparaten gebruiken. Bijna iedereen eigenlijk.

Wanneer en of dit komt durven we nog niet te zeggen. Dit moet uiteraard eerst in de Verenigde Staten getest en geïmplementeerd worden. Mocht dit een succes zijn, dan zouden we hier wellicht ook in Europa van kunnen profiteren. Het is nog te vroeg om hier een uitspraak over te doen. We juichen dit soort technologie en innovaties natuurlijk altijd toe!

Waar zou jij het voor willen gebruiken? Ik ben benieuwd naar je reactie. 🙂

Reageer