Beantwoord

Voicemail uitzetten, nu niet bereikbaar

  • 4 april 2017
  • 1 reactie
  • 95 Bekeken

Al een aantal keer mijn voicemail via my T-Mobile uitgezet, gaat iedere keer weer aan
En nu net via een sms.
Nu ben ik niet meer bereikbaar. Heel de tijd in gesprek. Wat ik dus niet ben. Toestel uit- en aan gezet.
Voicemail weer aangezet.
IK ben nog steeds voor niemand bereikbaar.
icon

Beste antwoord door Thalina 5 april 2017, 11:59

Hoi Henny,Dat zou natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn dat je nu helemaal niet bereikbaar bent! Ik heb gelijk een netwerkspecialist naar jouw verbinding laten kijken en hij ziet geen bijzonderheden terug. Hij ziet ook geen doorschakeling meer staan, dus je zou gewoon bereikbaar moeten zijn. Kun je nog wel zelf bellen of lukt dat ook niet? En internetten en/of sms'en, lukt dat nog wel? Krijgen mensen die jou bellen direct jouw voicemail of krijgen ze in gesprekstoon te horen? Heb je de mogelijkheid om jouw simkaart eens in een ander toestel te testen, kun je dan wel gebeld worden?Een hoop vragen, maar hiermee probeer ik te achterhalen wat het probleem precies is zodat we het kunnen oplossen. Ik zie jouw reactie graag tegemoet!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Henny,

Dat zou natuurlijk niet de bedoeling moeten zijn dat je nu helemaal niet bereikbaar bent! Ik heb gelijk een netwerkspecialist naar jouw verbinding laten kijken en hij ziet geen bijzonderheden terug. Hij ziet ook geen doorschakeling meer staan, dus je zou gewoon bereikbaar moeten zijn. Kun je nog wel zelf bellen of lukt dat ook niet? En internetten en/of sms'en, lukt dat nog wel? Krijgen mensen die jou bellen direct jouw voicemail of krijgen ze in gesprekstoon te horen? Heb je de mogelijkheid om jouw simkaart eens in een ander toestel te testen, kun je dan wel gebeld worden?

Een hoop vragen, maar hiermee probeer ik te achterhalen wat het probleem precies is zodat we het kunnen oplossen. Ik zie jouw reactie graag tegemoet!