Beantwoord

Vraag: Kan niet gebeld worden direkt voicemail

  • 28 september 2017
  • 1 reactie
  • 72 Bekeken

Kan sinds zaterdag niet gebeld worden maar wel zelf bellen springt direkt op voicemail
Heb voicemail al uit en aangezet maar helpt niet
Wat kan ik nu nog doen
icon

Beste antwoord door Jaimy 29 september 2017, 10:21

Hoi Dangkhoa,Dat is niet handig, zeg!Omdat je forumaccount niet gekoppeld is aan je telefoonnummer, kan ik niet voor je checken of er sprake is van een blokkade. Heb je alle facturen afbetaald? Kun je ook eens via My T-Mobile kijken of er blokkades actief zijn via het tabblad Gegevens & instellingen? Kun je de simkaart in een ander toestel stoppen en testen of je dan wel gebeld kunt worden?Mocht dit allemaal niet werken, dan ontvang ik graag jouw telefoonnummer in een privéberichtje, zodat we dit verder voor je uit kunnen zoeken!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +19
Hoi Dangkhoa,

Dat is niet handig, zeg!

Omdat je forumaccount niet gekoppeld is aan je telefoonnummer, kan ik niet voor je checken of er sprake is van een blokkade. Heb je alle facturen afbetaald? Kun je ook eens via My T-Mobile kijken of er blokkades actief zijn via het tabblad Gegevens & instellingen? Kun je de simkaart in een ander toestel stoppen en testen of je dan wel gebeld kunt worden?

Mocht dit allemaal niet werken, dan ontvang ik graag jouw telefoonnummer in een privéberichtje, zodat we dit verder voor je uit kunnen zoeken!

Reageer