Beantwoord

Zijn er problemen met netwerk in Eindhoven?

  • 7 maart 2017
  • 3 reacties
  • 210 Bekeken

kan het zijn dat er een telefoonstoring is in Eindhoven? Heb vol bereik maar kan niks doen...
icon

Beste antwoord door Thalina 7 maart 2017, 16:18

Hoi hvandijk,Begrijpelijk dat je gewoon bereikbaar wilt zijn! Kun je helemaal niets of wel bellen, sms'en en/of internetten? Is dit in heel Eindhoven of op een specifieke locatie? Kun je mij de postcode en het nummer sturen waar je dit probleem ervaart? Ik heb alvast een netwerkspecialist gevraagd of er iets bekend is over Eindhoven. Op dit moment is er met één mast een probleem. Monteurs zijn bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Of deze specifieke mast invloed heeft op het bereik op jouw locatie, kan ik zien zodra ik jouw locatie heb ontvangen. Ik zie je reactie graag tegemoet!
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hoi hvandijk,

Begrijpelijk dat je gewoon bereikbaar wilt zijn! Kun je helemaal niets of wel bellen, sms'en en/of internetten? Is dit in heel Eindhoven of op een specifieke locatie? Kun je mij de postcode en het nummer sturen waar je dit probleem ervaart? Ik heb alvast een netwerkspecialist gevraagd of er iets bekend is over Eindhoven. Op dit moment is er met één mast een probleem. Monteurs zijn bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Of deze specifieke mast invloed heeft op het bereik op jouw locatie, kan ik zien zodra ik jouw locatie heb ontvangen. Ik zie je reactie graag tegemoet!
Dank je voor je reactie. Ik ben uren onbereikbaar geweest, behalve via wifi, maar zojuist geprobeerd iemand te bellen en de telefoon ging weer over. Ik was de hele dag in postcode 5617. benieuwd of het die mast was.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Hvandijk,

Er was inderdaad een kleine storing met de mast waardoor je dus hinder hebt kunnen ervaren. Je geeft aan dat je nu weer kunt bellen. Werkt alles weer naar behoren?

Reageer