Beantwoord

Android APK buiten de Play Store om verkrijgen

  • 18 februari 2018
  • 2 reacties
  • 580 Bekeken

Ik heb sinds een week een Android telefoon en deze heeft geen Play Store (of andere google diensten). Dit wil ik graag zo houden en vroeg me dus af of de APK van de My T-Mobile App van een betrouwbare bron te verkrijgen is.
icon

Beste antwoord door Jess3 23 februari 2018, 10:55

Hallo Stefan,Deze vraag krijgen we eigenlijk nauwelijks, zoals je al gezien had bieden we de My T-Mobile applicatie nu alleen aan in de Apple store en Google Playstore. We bieden de apk niet los aan, er zijn wel manieren om aan de apk te komen zonder gebruik te maken van de playstore (hier ga ik verder niet op in, hier is genoeg over te vinden), maar dit ondersteunen wij uiteraard niet.Ik raad je aan om de mobiele website van My T-Mobile te gebruiken (https://www.t-mobile.nl/my/dashboard).Groet,JesseProduct Owner My T-Mobile App
Bekijk origineel

2 reacties

Hallo Stefan,

Deze vraag krijgen we eigenlijk nauwelijks, zoals je al gezien had bieden we de My T-Mobile applicatie nu alleen aan in de Apple store en Google Playstore. We bieden de apk niet los aan, er zijn wel manieren om aan de apk te komen zonder gebruik te maken van de playstore (hier ga ik verder niet op in, hier is genoeg over te vinden), maar dit ondersteunen wij uiteraard niet.

Ik raad je aan om de mobiele website van My T-Mobile te gebruiken (https://www.t-mobile.nl/my/dashboard).

Groet,

Jesse

Product Owner My T-Mobile App
Reputatie 1
Met de nieuwe privacy aanpassingen van Google die eraan zitten te komen vind ik het wel weer een actueel onderwerp worden. Misschien kan T-Mobile de apps ook vanaf haar website aanbieden.

Reageer