Vraag

Betrouwbaarheid Dekkingskaart T-mobile.

  • 30 oktober 2015
  • 3 reacties
  • 129 Bekeken

Ik had even een vraag met de betrekking van de betrouwbaarheid van jullie dekkingskaart.

Volgens jullie dekkingskaart zou ik op postcode 8392 MC een goed bereik moeten hebben via 3g, zowel binnen als buiten.
Als ik daar dan ben, heb ik totaal geen bereik. Buiten als binnen geen 3g of 4g, terwijl ik minstens op 1 van die netwerken verbonden zou moeten zijn.
Dit was vervelend aangezien ik die middag belangrijke telefoontjes verwachte.
Het ontbreken van dekking op deze locatie spelen al een aantal jaren en ook mijn recent nieuwe toestel heeft geen effect.

Mede hierdoor betwijfel ik de betrouwbaarheid van jullie dekkingskaart (https://www.t-mobile.nl/dekking). Ik zou graag weten hoe jullie de dekking van jullie netwerk verifiëren alvorens deze terug te koppelen op deze kaart.

Groet,
Jan Jaap

3 reacties

Dat is erg lastig. Heb op andere locaties wel goed bereik? Als dat niet zo is, kan er iets mis zijn met je gsm of simkaart.
Ik heb verder precies het bereik zoals normaal. Alleen in Boijl, bij familie waar ik vaak kom heb ik geen bereik terwijl er wel staat aangegeven dat er bereik zou moeten zijn.
Reputatie 5
Hallo Jan Jaap, welkom op het forum!

Als je daar regelmatig dezelfde klachten hebt gehad/ervaart, dan is het slim om daar een netwerkklacht voor aan te maken. Zeker nu blijkt dat de netwerkkaart eigenlijk spreekt van goede 3/4G!!

https://www.t-mobile.nl/dekking

Je klacht wordt dan door netwerkspecialisten in behandeling genomen. Dat is zinvoller dan onze antwoorden hier op het forum. Succes!

Reageer