Sticky

[Info] Netwerkstoringen

  • 22 februari 2016
  • 63 reacties
  • 23657 Bekeken


Toon eerste reactie

63 reacties

Kan het zijn dat er een storing is..?? In omgeving breda..
Reputatie 3
Badge +11
Hey Erkan,

Ik heb het meteen voor je opgezocht! Op dit moment zijn er geen storingen of werkzaamheden bekend bij ons in de omgeving van Breda. Ervaar je nog steeds dezelfde problemen?

Mocht dit namelijk nog het geval zijn, dan kun je kijken of je deze problemen nog steeds ondervindt nadat je het toestel uit - en weer aan hebt gezet. Hierdoor wordt er namelijk opnieuw verbinding gemaakt met ons netwerkt! Ook kun je de storing melden via onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten gaan dan direct voor je kijken wat de oorzaak is, zo heb je snel duidelijkheid.

Mocht je nog vragen hebben, laat het dan vooral weten! 😃
Reputatie 2
Ik had even een vraag.
Afgelopen dinsdagnacht 14/15 augustus kwam ik terug van vakantie en kwamen wij aan op schiphol, nadat wij met zn allen onze mobiel van vliegtuigstand haalden (onze vriendengroep zit geheel bij tmobile/simpel) kregen wij wel gelijk verbinding met T-mobile/Simpel 4G maar duurde het bijna een uur wanneer wij weer internet kregen, we konden wel smsen en bellen. was er toen een storing of komt dit doordat iedereen massaal mobiel weer aanzet? Tijdstip was 00:29 Bij Polderbaan.
Edit: internet via 3G deed het ook niet, bij mensen die bij Voda/KPN zaten was er niks aan de hand
Reputatie 3
Badge +11
Hey Harmentiem,

Heb je een goede vakantie gehad? Waar is de reis naar toe geweest? Ik ben het natuurlijk meteen voor je gaan nakijken, maar ik zie op dat moment geen storing in ons systeem staan! Heb je na het landen de telefoon herstart? Dit zorgt er namelijk voor dat het toestel opnieuw verbinding maakt met ons netwerk, vaak is dit al de oplossing.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan vooral weten! 😃
Reputatie 2
Ben een paar keer gebeld vanavond door hetzelfde nummer maar er kwam geen gesprek tot stand. Zag bij allestoringen.nl ook een piek dus wellicht is er ergens een storing?
Reputatie 7
Badge +20
Hi 180punten?

Er was bij ons geen storing in het algemeen bekend, heb je misschien een postcode voor me? Lukt het vandaag wel weer en heb je erna nog last van gehad?

Ik ben benieuwd!
Reputatie 2
Hallo David,

Werd gisteren thuis gebeld. Heb je middels een persoonlijk bericht de postcode gestuurd.
Kon later wel bellen met een andere provider. Het gaat om een buitenlands nummer maar normaal gesproken is dat geen probleem.

Hartelijke groet.
We hebben sinds maandagochtend geen verbinding meer (geen internet, geen tv; modem heeft geen fiber en wan). Zeer regelmatig de modem gereset, zelfs een factory reset maar geen resultaat.
Jammer dat als ik maandag (eigenlijk zondag) een storing meldt, dinsdag wordt geroepen dat "de storing is verholpen", er pas donderdag (vandaag) een monteur komt van Guidion en dan helaas vertelt dat hij niets kan en mag doen omdat het aan de glasverbinding ligt (modem ok, en tussen modem en glaskastje ok); geen signaal op de glasvezel zelf....
Nu wordt het afwachten wanneer klantenservice of ReggeFiber contact gaan opnemen om een afspraak in te plannen, dus geen internet en tv dit weekend 😔.
Het zou fijn zijn als de (glas)kabelexploitanten en de providers wat beter met elkaar zouden samenwerken......
Reputatie 4
Badge +2
Hey @macmeester ai dat is zeker geen pretje😯. Maar zo te lezen is er gelukkig wel al hulp onderweg! Heb je inmiddels een afspraak kunnen maken? Voor vragen kun je altijd bij mij terecht!
Het is inderdaad gister opgelost.

Iemand heeft vorige week in de patch kast onze verbinding eruit getrokken (tijdens andere werkzaamheden?)
De monteur die gisteren kwam heeft de patch kabel er weer in gestoken en voila, we hebben weer internet. (geen grapje!)

Ik moet wel zeggen dat ik behoorlijk knullig vond dat iemand zomaar een verbinding er uit kan/mag trekken en vervolgens niet controleert of dat wel goed was.

Maar ja 1 week zonder tv en internet tijdens schoolvakantie met 3 kinders is behoorlijk heftig 😉
In Amsterdam sinds vanmorgen ook geen internet. Modem opnieuw starten biedt geen oplossing. Tv werkt prima. Hopelijk snel opgelost!
Reputatie 7
Badge +10
@Esthr


problemen met internet tv t-mobile thuis 28-10
Reputatie 6
Badge +5
Hoi @macmeester

Fijn dat het opgelost is. En stom dat zoiets kleins de oorzaak kan zijn. In ieder geval hartelijk bedankt voor de update hier. Dat wordt erg gewaardeerd!

Reageer