Vraag

Niet bellen Den Haag?

  • 26 augustus 2011
  • 3 reacties
  • 224 Bekeken

Reputatie 2
Ik kan niet bellen en gebeld worden, zit nu in Den Haag. Al mijn collega's met T-mobile abonnement ervaren dit ook!

3 reacties

Niet alleen in Den Haag maar ook in zwijndrecht al de hele dag zo.
Deze ochtend is het helemaal raak. Bij ons thuis (2595 CJ) krijgen we vaak voicemailberichten wegens een "gemiste oproep", waarbij onze telefoons totaal niet zijn overgegaan. Vanmorgen bleek dat ik geen sms-jes ontving, geen oproepen binnen kreeg (dus allemaal voicemails) en internet niet beschikbaar was. Ik hoop dat dit snel wordt verholpen, want we zijn de laatste maanden TE vaak niet bereikbaar in ons eigen huis waar wel voldoende dekking zou zijn.
Reputatie 7
@Maartje1979
Helaas geef je geen volledige postcode van de locatie waar je dit probleem ervaart. Ik kan daarom niet nagaan van welke mast je gebruik maakt. Heb je de netwerkinstellingen al eens hersteld? Dit kun je doen via Instellingen - Netwerk - Stel opnieuw in - Herstel netwerkinstellingen. Eventuele opgeslagen Wi-Fi wachtwoorden worden dan wel gewist.

@Nada1974
Je geeft aan dat je vrijdag problemen hebt ervaren in Zwijndrecht. Dit topic gaat over Den Haag. Wanneer je nog problemen ervaart met het netwerk dan wil ik je vragen om een eigen topic aan te maken. Vermeld in de titel de postcode waar het om gaat. Wij kijken het dan voor je na.

@L.C.B.
Bedankt voor het vermelden van de volledige postcode. Ik heb het voor je nagekeken en ik zie dat er problemen zijn op de dichsbijzijnde 3G mast. Als tijdelijk oplossing kun je 3G uitschakelen in je toestel zodat je beter bereikbaar bent. Mijn excuses voor het ongemak.

Ik wil je vragen om je netwerkklacht door te geven via de dekkingskaart op de T-Mobile website. Een Netwerk Specialist onderzoekt je melding en kan je meer informatie geven. Mijn collega neemt binnen 10 werkdagen contact met je op.

Reageer