Vraag

nooit bereik tijdens reizen

  • 18 september 2014
  • 1 reactie
  • 37 Bekeken

hallo,

ik heb tijdens het reizen bijna nooit bereik hier in het noorden van groningen. En dan bedoel ik ook totaal geen bereik, internet en bellen dus. Na een half jaar ben ik daar wel eens klaar mee, dus ben ik naar de t-mobile shop gegaan in Groningen, maar die konden me er niet mee helpen, ik moest maar de app Netwerkradar downloaden en die metingen naar jullie toe sturen, maar dat versturen wilt die niet doen. Als je die metingen ziet dan kun je zien hoe waardeloos het hier is.
Meerdere keren heb ik gehad dat mensen me wilden bereiken voor belangrijke zaken, maar het niet lukte omdat ik geen bereik had.
Hoe gaan jullie dit probleem oplossen en mij als klant tevreden te houden, want op het moment wil ik nog liever m'n contract opzeggen zonder extra kosten, aangezien me dit alleen maar geld kost en ik er praktisch niets voor terug krijg.

Groeten Chris

1 reactie

Reputatie 6
Hallo Chris,

Welkom bij ons op het Forum!
Vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met het bereik. Ik zie dat je hier een melding van gemaakt hebt via onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten zullen dit onderzoeken en op korte termijn contact met je opnemen hierover. Zij zullen een passende oplossing met jou bespreken.

Reageer