Vraag

Slecht bereik Deventer

  • 6 februari 2016
  • 4 reacties
  • 112 Bekeken

Hoe kan het dat ik bijna in het centrum van Deventer (7411ed) amper bereik heb .maximaal 1 streepje.. soms helemaal niet.

4 reacties

Badge +12
Welkom op het forum Toffie! :)

Ik heb de dekkingskaart even bekeken en zie terug dat de 3G en 4G verbinding op jouw genoemde postcode goed zouden moeten zijn. Heb je hier altijd problemen of is het sinds kort? zie je als je bereik hebt 2G (E), 3G (H/H+) of 4G (LTE) staan?
Ja, ik zie ook wel 4g bereik. heb die internetsnelheid zo af en toe ook wel, maar ben zo regelmatig telefonisch niet bereikbaar.Komt gesprek gewoon niet tot stand . Ligt niet aan telefoon, want wij hebben allemaal verschillende telefoons maar allemaal wel tmobile en hebben allemaal het zelfde probleem .volgens mij hebben we een mast dicht bij staan , maar dan zou je verwachten dat je 5 streepjes hebt, maar dat is jammer genoeg niet zo .v misschien wel te dichtbij 🙂
Ik zit in Drenthe. Eigenlijk heb ik de laatste tijd, waar ik ook ben thuis op me werk buiten op straat echt slecht bereik. Geen streepje of soms 1 streepje. Ik heb dit nooit gehad. Als jaren tmobile en juist altijd omdat daarmee mijn bereik goed was. Overigrns ook geen 4g maar H of soms H+ ... note 3 zou 4g aan kunnen. Telefoon uit / aanzetten al geprobeerd maar het wordt nu vervelend want mis hierdoor ook belangrijke telefoontjes. Daarnaast is mijn Internet ook echt zoooo waardeloos. En mn wifi de laatste tijd ook. Begrijp er echt niks van. Hoop dat iemand kan helpen??? Groetjes!
Reputatie 7
Badge +20
Hi toffie,

Welkom op ons Forum!

Wat jammer dat je een slechte dekking ervaart. Je geeft dus aan dat je dit op meerdere locaties ervaart. Heb je jouw simkaart in een ander toestel geprobeerd en een ander simkaart in jouw toestel? Zo kunnen we controleren of het probleem bij je toestel of simkaart ligt.

Ik wil je ook adviseren om een dekkingsklacht in te dienen op onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten pakken dit dan op en zij zullen proberen om met een oplossing te komen. Je kan binnen 10 werkdagen een terugkoppeling verwachten.

Als je in de tussentijd nog vragen hebt, laat het mij weten!

Reageer