Vraag

Slecht bereik op Terschelling

  • 28 juli 2016
  • 3 reacties
  • 385 Bekeken

Ik zit hier in formerum maar heb super slecht bereik, kon mijn vriendin gister niet eens bellen. Er zijn hier meedere plekken waar het bereik slecht is. Ik heb het idee dat het ochtend's beter is.
Messchien dat het te druk is op de lijn?

This topic has been closed for comments

3 reacties

Hoi Gruttepier,

Welkom op ons forum! Balen dat je problemen ervaart met de dekking op Formerum :(
Er staat in totaal 3 masten op Terschelling en er zijn 2 plekken waar de dekking minder toereikend is (duingebieden). Zou je mij de postcode of een straatnaam willen sturen zodat ik een wat dieper onderzoek kan doen en de oorzaak kan achterhalen waardoor je niet kunt bellen! Het zou niet moeten uitmaken dat het 's ochtends drukker is dan bijvoorbeeld 's middags of 's avonds. Onze masten hebben namelijk genoeg capaciteit om alle gesprekken en datasessies in goede banen te leiden zonder dat er congestieproblemen optreden.

Graag hoor ik van je!

Groet, Roy (Netwerkspecialist)
Dit was op het vakantiepark haantjes op Terschelling. ( Koksbosweg 4, 8894 KK Formerum).
Ben vandaag thuis gekomen, het maakt me nu weinig meer uit, maar vond het wel vervelend.
Had er wel 3g maar soms viel dit ook weg.
Ik dacht dat vanwege we op een vakantiepark zaten en 1,5 km verderop appelhof, een jeugdcamping zat, dat die alle internet snelheid opslokten om dat het ochtend's vroeg vaak beter was.

Alvast vriendelijk bedankt, Ronald Hof.
Bedankt voor de informatie! Ik hoop dat je, ondanks de verminderde dekking, toch een prettig verblijf hebt gehad!? Ik heb de locatie onderzocht en je zit hier precies in een verminderd dekkingsgebied. De masten die deze locatie van signaal voorzien staan erg ongunstig gericht waardoor je precies in een dode hoek van het signaal zit. Er staat voor deze locatie op korte termijn nog geen verbetering gepland.
Excuus voor dit ongemak en mocht je in de toekomst nog problemen ervaren laat het ons dan zeker weten!
Ik ga er vanuit dat voldoende bent geïnformeerd. Voor nu sluit ik dit topic.

Groet, Roy (Netwerkspecialist)