Beantwoord

Al sinds zondag geen mobiel netwerk in wijk en aalburg (4261 ZA)

  • 14 April 2022
  • 3 reacties
  • 44 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie

Al sinds zondag geen mobiel netwerk in wijk en aalburg (4261 ZA) is er al iets bekend? Kan niet bellen met T-mobile, want mijn mobiel is mijn enige lijn. Mijn vriendin heeft hetzelfde probleem ik gebruik een samsung en zij een iphone. Zeer groot gebied geen bereik, terwijl ik normaal gesproken volledig bereik heb.

 

icon

Beste antwoord door eric 14 April 2022, 10:04

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

3 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hoi @Raven76 , welkom bij de community.

T-Mobile biedt een dekkingskaart waar je de te verwachten dekking kunt bekijken. Er is ook een knop aanwezig om via deze kaart een probleem te melden.

Op die dekkingskaart geeft officieel geen problemen. Mijn vriendin heeft een ander abonnement van T-Mobile en een ander merk toestel en heeft sinds zondag ook geen dekking in de woonplaats, zodra ik buiten de woonplaats  kom, krijg ik wel weer dekking. Normaal hebben wij allebei een volle bak dekking hier. Begin dit nu heel beu te worden. Wij hebben geen vaste lijn en zijn dus ook niet bereikbaar. Daarbij ben ik nu slecht ter been, en als ik ten val kom, kan ik niet eens 112 bellen. Totaal geen reactie van klantenservice en ben nu al op het punt gekomen dat ik bij T-Mobile weg wil. T-mobile thuis werkt wel gewoon.

 

Reputatie 7
Badge +20

@Raven76 

Dat lijkt op een probleem met een mast bij jullie, het beste is om een melding op de dekkingskaart te doen zodat de specialisten het kunnen oplossen.