[Afgelopen] GO GO GO DEALS 2019!

  • 20 mei 2019
  • 0 reacties
  • 5491 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1
  • T-Mobile Medewerker
  • 65 reacties
De zomer komt eraan, we gaan jullie dus weer blij maken met zonnige mega deals!

Vandaag (maandag 20 mei) starten we weer met met onze welbekende GO GO GO DEALS: de nieuwste smartphones voor superscherpe prijzen én nieuwe klanten sluiten nu tijdelijk gratis aan bij T-Mobile. Daarmee maken wij het voor iedereen heel aantrekkelijk om over te stappen naar het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, met de nieuwste smartphones én de ruimste databundels.

Je vindt jouw superscherpe deal in onze webshop máár je bent uiteraard ook van harte welkom in één van onze T-Shops. De koffie staat klaar!

Heb je momenteel nog een lopend Go Sim Only contract? Dan biedt Toestelflexibiliteit dé oplossing om toch een prachtig nieuwe smartphone te nemen. Met de Toestelflexibiliteit zet je jouw abonnement in een handomdraai om naar een abonnement mét smartphone. Heb je een smartphone die aan het einde van zijn latijn is? Dan is een Early Renewal misschien een optie, zo kun je toch gebruik maken van de prachtige GO GO GO DEALS en ben je binnenkort aan het genieten van een gloednieuwe smartphone!

Je kunt ook kiezen voor de Recycle Deal. Een milieubewuste keuze bij het aanschaffen van jouw nieuwe smartphone!

Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig voor welke deal je bent gegaan! Mocht je vragen hebben dan kun je dat in een reactie hieronder laten weten – we helpen je graag!0 reacties

Geen reactie

Reageer