Vraag

Benieuwd naar Google Glass??? Bekijk hier het verslag van dit spontane event!Toon eerste reactie

30 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Netjes! Gefeliciteerd! :feest:
Reputatie 5
Nieuwsgierig naar het hele verhaal, de spreekbeurt of Google Glass.
Onze collega Soo heeft het hele verhaal op een rij gezet :)
Kijk hier!
Reputatie 5
Tien voor Tim
De Google+ oproep van collega Ruud is uitgegroeid tot een spontaan eventje met een spreekbeurt over Google en een eerste Google Glass experience voor klanten, vrienden en medewerkers van T-Mobile.

Resultaat: Vele blog bezoekers, drie maal trending topic op Google+, veel likes en shares op Ruud zijn G+, blog Facebook en LinkedIn, live reporting vanuit het auditorium via Twitter, veel social buzzzzzzzz rondom #tmobileglass en zoontje Tim heeft een TIEN voor zijn spreekbeurt.

Spreekbeurt
Met zijn klasgenoten en juf als VIP’s op de eerste rijen stond Tim donderdagmiddag 20 februari in ons auditorium. Voor een volle zaal vertelde Tim in 30 minuten alles over Google. Hij hield het publiek erbij met interessante weetjes als ‘Obama antwoordt op Google+‘, ‘Google is heel rijk’ en een quiz. Ook kwamen er interessante vragen vanuit zijn klas: ‘als er geen YouTube zou zijn, zou je dan dood gaan of gaan huilen?’.

Demo
Na de presentatie gaf Google glass explorer Roswell Balentien‎, oprichter van Tourdash, een demonstratie met de Google Glass. Roswell liet op het grote scherm zien wat hij zag door zijn bril. Hij demonstreerde het aan- en uitzetten van de bril met het commando ‘Ok Glass!’ en liet zien hoe je foto's kunt nemen door ‘Take picture’ te zeggen. Verder legde hij uit hoe je filmpjes maakt, een recept kunt opvragen met je favoriete ingrediënten en hoe je vragen kunt stellen aan Google Glass. Met deze laatste functie winnen collega’s gegarandeerd de wisselbokaal van de maandelijkse pubquiz.

Uitproberen
Na de interactieve sessie kon een select gezelschap van klanten en collega’s de bril uitproberen. Benieuwd naar de eerste ervaringen? Lees de blogs van onze collega’s Louis en Dirk Jan.

Wat heb je nou aan de Google Glass?
Roswell reageerde heel nuchter: ‘niet heel veel’. Natuurlijk is dit cynisch bedoeld, want een developer als Roswell wordt erg warm van nieuwe hardware als Google Glass. Het is nu wachten tot Google de developers community deel laat nemen om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Door een dergelijk product op de markt te brengen, plaveit Google de weg voor nieuwe innovatieve producten. “En dat is ook wel ook gelijk de belangrijkste outtake van deze inspirerende middag”, aldus Dirk Jan Zwarteveld.

Reputatie 5
Tof filmpje, en die 10 heeft Tim zeker verdiend!
Ik ben benieuwd waar we over een paar jaar staan met uitvindingen als Glass 🙂
Reputatie 5
Thanks Iwan!!!! Super dat je erbij was!

Reageer