EU gaat samenvoegen van Tele2 en T-Mobile in Nederland diepgaand onderzoeken.

  • 12 juni 2018
  • 3 reacties
  • 9924 Bekeken

Reputatie 2
Wat vinden jullie hier van mede T-Mobilers?

De Europese Unie zou als mededingingswaakhond van plan zijn om de overname van Tele2 in Nederland door T-Mobile grondig te onderzoeken. Dat meldt persbureau Reuters, dat zich baseert op bronnen die bekend zouden zijn met het onderwerp.

Bron: https://tweakers.net/nieuws/139745/eu-gaat-samenvoegen-van-tele2-en-t-mobile-in-nederland-diepgaand-onderzoeken.html

3 reacties

Voor mij hoeft het niet ,tele2 heb ik als mobiel en t-mobile als thuis tv en internet zo houden als t-mobile ook dat nog in handen krijgt ????
Heb in een verleden nog online.nl gehad die had t-mobile ook overgenomen , het was nog nooit zo slecht gegaan als toen .
En dat gebeurt nu weer nee laat het maar lekker zoals het is , en hoop dat de Europese Unie als mededingingswaakhond het afkeurd
Een fusie staat voor prijsverhogingen in de toekomst. Je zag zelfs na he bekend maken van de mogelijke fusie dat Tele2 en tmobile de prijzen gingen verhogen .
Reputatie 2
Badge +2
Goed kijken of een fusie wel gewenst is, kan nooit kwaad. Uiteindelijk betekent de overname het verdwijnen van een concurrent, dus de concurrentie onderling neemt af. In een grote markt is dat niet zo'n probleem, maar in NL ga je van 4 naar 3 en dan is het maar de vraag of je nog van gezonde concurrentie kunt spreken.

Reageer