[FAQ] T-Mobile neemt Tele2 over

  • 15 december 2017
  • 34 reacties
  • 17924 Bekeken


Toon eerste reactie
This topic has been closed for comments

34 reacties

Het is inderdaad te hopen dat het niet doorgaat of anders dat het netwerk van tele2 overgenomen wordt door Smpel of Youfone..ik heb nu naast mijn T-mobile abonnement een extra abonnement van Simpel (250 min en 500mb voor 2,50€) en het bevalt tot nu goed.
Als T-mobile doorgaat met verslechtering van de voorwaarden ga ik met mijn T-mobile abonnement misschien ook over naar Simpel in de toekomst.
Zou geweldig zijn t-mobile de prijs aan houdt van tele2 mij fijn zijn wenst ik
Tele2 heeft zijn unlimited abonnement verhoogd naar 28€ en er wordt nader onderzoek gedaan door de ACM waardoor de beslissing maanden uitgesteld wordt.
Ik kan alleen maar hopen dat het niet doorgaat. Vier grote spelers is beter dan drie.
Reputatie 7
Badge +20
De EU heeft nog niet bepaald of de fusie tussen T-Mobile en Tele2 door mag gaan. Het onderzoek hiernaar is nu zelfs stop gezet >> https://radar.avrotros.nl/nieuws/detail/eu-onderzoek-t-mobile-en-tele2-tijdelijk-stilgezet/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=twitter-avrotrosradar #radar #EuropeseCommissie
Goed nieuws! Kan maar beter niet door gaan.
Niet zo netjes van tmobile!
https://tweakers.net/nieuws/143605/t-mobile-sponsorde-artikel-waarin-wetenschapper-data-telecomfusies-verdraait.html
Reputatie 2
Als het goed is krijgen we eind deze maand duidelijkheid omtrent de overnamen. Kan een moderator dit bevestigen?
Reputatie 7
Badge +20
@simnlru Nee, dat is niet correct. Het onderzoek loopt pas af op 30 november. We zullen dus moeten afwachten wat de komende tijd ons gaat brengen!
Reputatie 7
Badge +20
NIEUWS 28 november 2018

De fusie van T-Mobile en Tele2 mag doorgaan van de Europese Commissie! Je kunt alle relevante informatie in dit topic vinden en ook jouw verdere vragen stellen!