Kom 13 oktober naar het Veilig Online evenement!

  • 5 oktober 2016
  • 0 reacties
  • 541 Bekeken

Reputatie 6
Badge +17
  • Oud T-Mobile Moderator
  • 3908 reacties
Tijdens de Campagne Alert Online van 3 t/m 14 oktober zet T-Mobile zich in om cyberkennis en -skills in Nederland te vergroten. En dat doen we op een gave manier: we organiseren op 13 oktober van 13:00 tot 15:00 uur een hack demo in samenwerking met Fox-IT!

Heb je jezelf ooit wel eens afgevraagd hoe een hacker echt te werk gaat? Tijdens de live demo van Fox-IT laten we dit stap voor stap zien! Hoe gaaf is dat! 😃 In een realistische setting zullen de mensen van Fox-IT een werkstation op afstand overnemen, zonder dat de gebruiker dit te weten komt. De werkwijze die tijdens de demo wordt getoond komt overeen met aanvallen uit de praktijk. In de demo kan je zowel de kant van de aanvaller als de kant van het slachtoffer zien. Na deze sessie ben je beter in staat om een aanval te herkennen.

Ben je benieuwd hoe jij je smartphone veiliger kunt maken? Na afloop van de presentatie helpen toestel experts van T-Mobile je hierbij!

Het event wordt gehouden op het T-Mobile Hoofdkantoor (Waldorpstraat 60, Den Haag). Wil jij bij het Veilig Online evenement aanwezig zijn? Geef je dan snel op via deze pagina! Er kunnen maar 150 mensen bij dit event aanwezig zijn. Wees er dus snel bij want vol = vol.

Hopelijk tot de 13e!

P.S. Kun je niet bij het evenement aanwezig zijn of wil je gewoon meer weten over veiligheid op je telefoon? Speel dan de Veilig Online Quiz!

0 reacties

Geen reactie

Reageer