[Nieuws] 4G voor Thuis gelanceerd

  • 19 oktober 2016
  • 0 reacties
  • 604 Bekeken

Reputatie 5
Badge +11
Hi allemaal,

Het is zover! Vandaag is 4G voor Thuis door iedereen te bestellen. Vanaf het allereerste moment is 4G voor Thuis samen met jou – de klant – ontwikkeld. We merkten dat er veel huishoudens zijn in Nederland die niet over een snelle internetverbinding beschikken, en zijn samen met jullie gaan kijken of T-Mobile een alternatief kon bieden met het mobiele 4G-netwerk.

De afgelopen maanden hebben we met een groep van 500 klanten gewerkt aan het verbeteren en klaarstomen van 4G voor Thuis, in een zogenaamde “bèta”-fase. Vandaag introduceren we met trots 4G voor Thuis voor heel Nederland. Hoe het precies werkt zie je in deze video:De bundels
Er zijn 3 bundels beschikbaar voor 4G voor Thuis: 25GB, 50GB of 100GB. Op onze bestelpagina zie je wat je hier allemaal mee kan.

De Nachtbundel
Tijdens de bèta is er behoorlijk enthousiast gereageerd op de Nachtbundel, waarbij je tussen 0:00 en 6:00 ’s nachts onbeperkt gebruik kunt maken van het internet. En onbeperkt is ook écht onbeperkt! Je kunt dan dus helemaal los met het kijken van films en series, het maken van een back-up in de cloud of het downloaden van grote bestanden.

De toekomst van 4G voor Thuis
De ontwikkeling van 4G voor Thuis gaat door! In dit topic horen we graag wat je van 4G voor Thuis vindt en wat er beter kan. Je ziet daar ook ideeën en suggesties van andere klanten, en waar we al aan werken.

We zijn erg benieuwd naar je mening en gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder dan ook een reactie achter met vragen en feedback!

Tot snel!
Dennis van 4G voor Thuis

0 reacties

Geen reactie

Reageer