Sticky

[Nieuws] Introductie Uit & Thuis

  • 21 oktober 2019
  • 80 reacties
  • 5252 Bekeken
[Nieuws] Introductie Uit & Thuis

Toon eerste reactie

80 reacties

Ik heb nu naar volle tevredenheid T mobile thuis op glasvezel voor 40 euro in de maand. ( 50 euro voor 750Mbit met 10 euro korting )

Met de nieuwe uit & thuis aan bieding zou ik voor 50 euro (dus voor slechts ) 10 euro meer er ook een unlimited mobiel abonnement er bij kunnen nemen. Klinkt erg aantrekkelijk !

Bij het afsluiten is de looptijd voor het mobiel abonnement 2 jaar. De looptijd voor het thuis internet is 1 jaar. Het grootste deel van de korting is afkomstig van het vaste internet ( 40 naar 25) , als die het tweede jaar niet meer geldig is betaal ik na een jaar dus  25 euro per maand voor het mobiel abonnement + de prijs van het vaste internet in het 2e jaar.

Is er een garantie dat ik ook in het 2e jaar dit mobiel internet abonnement blijf houden voor slechts  10 euro extra?  Oftewel dat de flinke combinatiekorting op internet huis dus voor 2 jaar geldt ?

 

Reputatie 5
Badge +2

Hey @Norbertk,

Je Uit & Thuis voordeel blijft geldig zo lang je je T-Mobile Thuis en mobiele abonnement op hetzelfde adres gecombineerd hebt. Hier zit dus geen looptijd aan vast. :relaxed: De combinatiekorting blijft dus ook het tweede jaar geldig op je T-Mobile Thuis abonnement, wel zo fijn!

Question about Mobile & Huis package.

can we put the two t-mobile mobile subscriptions (one GO18 and one GO17.2) onto the package along with the fiber internet?  or only one mobile subscription with fiber internet?

 

thanks

Reputatie 7
Badge +20

Hi @wimbledonpaul 

Yes, it’s possible to combine 2 mobile subscriptions with a fiber internet subscription as long as they are all registered in the same address.. You can add them to Klantvoordeel and in the FAQ above you can read the terms and with you will receive for each subscription. 

If you have any other questions, let us know!

Wij hebben nu Uit & Thuis voor je! Deze combinatie van een abonnement voor mobiel én Thuis van T-Mobile, geeft jou aantrekkelijke klantvoordelen. Bijvoorbeeld Unlimited op je mobiel en het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor thuis, elk voor maar € 25,- per maand! Want we houden allemaal van snel internet thuis, maar niemand wil daar extra voor betalen, toch? En als je beide abonnementen nu tegelijk afsluit, betaal je geen aansluitkosten voor je Thuis abonnement!
 

 

Wat krijg ik met Uit & Thuis?

Kijk snel op onze website wat de mogelijkheden zijn: Uit & Thuis. In het kort: combineer je bijvoorbeeld een Unlimited mobiel met een Thuis abonnement (voor internet), dan kosten beide abonnement slechts € 25,- per stuk. Bovendien krijg je het snelst beschikbare internet op T-Mobile Thuis! Heb je een GO abonnement met beperkte minuten/data, dan ontvang je € 2,50 korting op je mobiele en € 5,- korting op je Thuis rekening. Daarnaast krijg je nog afhankelijk van je mobiele abonnement 500 MB of twee GB extra data. 

 

Wat zijn de voorwaarden voor Uit & Thuis?

  1. Elk abonnement moet geregistreerd staan op hetzelfde adres. 
  2. De voordelen gaan in bij minimaal twee en maximaal zes abonnementen
  3. De abonnementen moeten succesvol zijn aangemeld bij Klantvoordeel. 
  4. Van Thuis heb je Internet Basic, Fast of Premium en van mobiel een abonnement na 29-1-2019.

Let op: Heb je je mobiele abonnement afgesloten vóór 29 januari 2018, stap dan eerst over of verleng naar het nieuwe Go abonnement (vanaf 9 september), zodat de nieuwste klantvoordelen ook voor jou gelden.

 

Ik heb interesse in T-Mobile Uit & Thuis. Is dat één abonnement met één contract?

Nee. T-Mobile Uit & Thuis bestaat uit twee losse abonnementen met elk een eigen contract, aparte contractduur en eigen voorwaarden. Beide abonnementen kunnen worden aangemeld voor Klantvoordeel in de bestelflow. De leverdatum van het Thuis abonnement en de startdatum van het mobiele abonnement hoeven niet gelijktijdig te starten. Je ontvangt van beide bestellingen aparte communicatie. Je ontvangt van beide abonnementen een aparte factuur. Je beheert je mobiele abonnement in My T-Mobile en je Thuis abonnement in My T-Mobile Thuis.

 

Ik heb al een mobiel abonnement van T-Mobile met Klantvoordeel en neem er na 29 oktober 2019 een T-Mobile Thuis abonnement bij. Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Klantvoordelen?

Voor je Thuis abonnement: als je bij het bestellen hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, ben je automatisch aangemeld voor de nieuwe Klantvoordelen. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kan je deze abonnementen alsnog in My T-Mobile Thuis aanmelden voor Klantvoordeel. Voor je mobiele abonnement: je kan in My T-Mobile zien of je gebruik maakt van de nieuwste Klantvoordelen. Als dit niet het geval is, accepteer dan de nieuwe Klantvoordelen in My T-Mobile.

 

Hoe meld ik me aan voor T-Mobile Klantvoordeel?

Dit kan via één van de volgende drie mogelijkheden:

  1. Log in op My T-Mobile en accepteer de voorwaarden in het tabblad van T-Mobile Klantvoordeel. 
  2. Log in op My T-Mobile Thuis en meld je aan voor Klantvoordeel op het Klantvoordeel tabblad. 
  3. Activeer al je abonnementen via de website. Hier kun je zowel jouw mobiele als je Thuis abonnement aanmelden. 

Kan ik T-Mobile Uit & Thuis ook bestellen met een ander abonnement dan Unlimited?

Ja. Je kunt elke combinatie van een mobiel (GO en basis sim vanaf 29-1-2018) en Thuis abonnement bestellen. Als je kiest voor een beperkt mobiel abonnement krijg je € 5 korting per maand op je T-Mobile Thuis internetabonnement en € 2,50 korting en 500 MB(basis sim) of 2GB (GO) extra per maand op je T-Mobile mobiel abonnement.

 

Ik maak al gebruik van Klantvoordeel. Kan ik met één van mijn abonnementen los overstappen naar het vernieuwde Klantvoordeel of gaan alle abonnementen dan over?

Je kan per abonnement kiezen of je naar het vernieuwde Klantvoordeel over wil stappen. Je Thuis abonnement en verschillende mobiele abonnementen kunnen dus allemaal hun eigen voorwaarden voor Klantvoordeel hebben. Je ontvangt dan per abonnement de voordelen die horen bij de versie van Klantvoordeel die horen bij je abonnement.

 

Ik heb voor 09-10-2019 T-Mobile Thuis en T-Mobile Go Unlimited afgesloten, beide zijn al actief en aangemeld voor Klantvoordeel. Krijg ik na 29-10-2019 automatisch een snelheidsupgrade en ga ik daar dan € 25 per maand voor betalen?

Nee. Hiervoor zijn 2 stappen nodig. 1) Ga in My T-Mobile akkoord met de nieuwste klantvoordeelvoorwaarden. 2) Ga in My T-Mobile Thuis naar Abonnementen en kies voor Internet Basic, Internet Fast, of Internet Premium. Om dit proces af te ronden dien je ook akkoord te gaan met de nieuwe klantvoordeelvoorwaarden. In My T-Mobile Thuis zie je welke abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn.

 

Ik heb een zakelijk abonnement, krijg ik ook voordeel?

Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kun jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten. Je kunt een zakelijk Go abonnement in Klantvoordeel combineren met een particulier T-Mobile Thuis abonnement.

 

Ik heb ook TV van T-Mobile Thuis en een TV-voucher. Hoe past dat binnen Uit & Thuis?

Geen probleem! TV is niet verplicht binnen Uit & Thuis, je behoudt dus alle vrijheid rondom je TV pakket. Heb je al een TV-voucher met Klantvoordeel en wil je over naar Uit & Thuis, dan heb ik goed nieuws: de TV-voucher blijft behouden en je krijgt alle nieuwe voordelen van Uit & Thuis erbij!

 

De hoogst mogelijke snelheid bij jou thuis met Uit & Thuis, wat betekent dat?

Als er op jouw adres geen glasvezel is maar alleen DSL, of er is KPN glasvezel, dan is de hoogste snelheid 100 Mbit/s. Als je geluk hebt, kun je op jouw adres gebruik maken van ons eigen T-Mobile glasvezel. Dan is de hoogste snelheid een razendsnelle 1 Gbit/s! Doe de postcodecheck om te kijken welke hoogste snelheid op jouw adres beschikbaar is. Die krijg je als je Thuis combineert met een mobiel Go Unlimited abonnement.

 

Ik zit te denken aan unlimited data op mijn mobiel, maar 19 euro extra pm vind ik wat veel. Nu heb ik ook thuis internet tv en bellen van t mobile. Kan iemand mij vertellen wat ik ga betalen voor unlimited + thuis ? Met al die kortingen zie ik de bomen door het bos niet meer.

Mvg Sander

 

Reageer