[Nieuws] Mobiel + Thuis Voordeel is hier!

  • 4 oktober 2017
  • 69 reacties
  • 9991 Bekeken

Reputatie 7
Badge +6
  • T-Mobile Thuis moderator
  • 3633 reacties

Vanaf 12 juni 2018 bieden wij Klantvoordeel aan als vervanging van het Mobiel + Thuisvoordeel. Wie combineert, verdient meer: Meer snelheid, Meer Data, Meer TV en Meer korting. Lees hier alles over: Klantvoordeel!

Het is dan eindelijk zover! T-Mobile biedt vanaf 5 oktober 2017 Mobiel + Thuis Voordeel voor onze klanten die zowel T-Mobile Thuis met TV als een particulier abonnement met T-Mobile mobiel hebben.

Korting
Met T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel krijg je een extra korting van € 2,50 op de maandrekening van T-Mobile Thuis. Deze aanbieding is van toepassing zolang je een T-Mobile Thuis TV en T-Mobile mobiel abonnement op hetzelfde adres hebt. Daarnaast kan je kiezen uit een gratis abonnement op FOX Sports Eredivisie (met Fox Sports Eredivisie 1, 3 en 5, FOX Sports Gemist en FOX Sports Go) óf € 7,50 korting op FOX Sports Compleet dat je dan maar € 5,- per maand kost. Zo kun je nu dus ook Unlimited voetbal en diverse andere sporten kijken, ook op je mobiel met de TV Anywhere app en FOX Sports GO app!

Wat gebeurt er?
Als je nu al een mobiel abonnement én Thuis bij T-Mobile hebt:
->Ontvang je zaterdag post op je deurmat.
->Het zenderpakket FOX Sports Eredivisie wordt standaard bij jou aangezet. Je hoeft hier niets voor te doen.
Let wel: het adres van T-Mobile Thuis en je mobiele abonnement moet gelijk zijn. Ontvang je zaterdag geen kadootje? Kijk dan in My T-Mobile of dat voor jouw mobiele aansluiting het geval is en pas het zo nodig aan.

Nog meer voordeel
Heb je T-Mobile Thuis met interactieve TV en neem je een mobiel bij T-Mobile, dan betaal je geen aansluitkosten voor je nieuwe abonnement. Heb je al een T-Mobile abonnement op je mobiel en neem je Thuis met interactieve TV, dan betaal je voor Thuis geen activatiekosten.

Kijk voor meer informatie op onze voordeelpagina!


69 reacties

Reputatie 7
Badge +5
Leuk en fijn dat het er eindelijk is, maar ik heb niets met voetbal en kijk het nooit. Waarom niet voetbal of een(/twee) themapakket(ten)? Ach, we krijgen het. 🙂
Een leuk aanbod als je van voetbal houdt en tv erbij neemt.
Als je alleen internet thuis en mobiel neemt krijg je geen korting. Bij telfort krijg je daar 5 euro korting voor. Dus ik blijf wel bij telfort.
Reputatie 7
Badge +5
Alleen betaal je wel een toeslag bij Telfort voor alleen internet (tenminste begin van het jaar). Zou zeker even naar de prijs onder de streep kijken. 😉
Reputatie 4
Badge +3
Jammer ik heb ook niks met voetbal of sport, kunnen we dan geen ander pakket krijgen of 5 euro korting?
Reputatie 2
Dit is wel heel karig..IVM met andere aanbieders ?

Eredivisie Live Zit al in het standaard abonnement ??? ,Is toch geen Extra ???doe dan een andere zender erbij

Geen extra Data voor Mobiel oid

Geen internet snelheid verhoging niks nada nakkes ?

2.50 Korting is dat het................ ?
Reputatie 7
Badge +5
Je leest het niet goed. FOX EDL 1 zit in het basispakket (helaas). Daar krijg je nu het hele pakket (FOX EDL 3 en FOX EDL 5) bij. Normaal iets van € 7,50. 🙂
Reputatie 4
Badge +3
Ja leuk als je niks met sport hebt, bij Ziggo krijg je 5 euro korting en extra tv pakket naar keuze en dubbele data bij je mobiel!
Reputatie 2
Wat ik niet snap dat Hier 9 MAANDEN over nagedacht moest worden ???

2.50 Euro korting ...

maar zal wel aan mij liggen :}
Wat ik niet snap dat Hier 9 MAANDEN over nagedacht moest worden ???

2.50 Euro korting ...

maar zal wel aan mij liggen :}

Klanten x2,50 eurox9maanden= ....... in de pocket steken.
Het schijnt dat ze voor tmobilethuis te weinig personeel hadden.
Reputatie 1
Wat ik niet snap dat Hier 9 MAANDEN over nagedacht moest worden ???

2.50 Euro korting ...

maar zal wel aan mij liggen :}

Klanten x2,50 eurox9maanden= ....... in de pocket steken.
Het schijnt dat ze voor tmobilethuis te weinig personeel hadden.


Het zal 'ze' inderdaad te doen zijn geweest om per 'thuisklant' lekker € 27,50 meer te kunnen vangen. [/aluhoedje].

Bovendien kun je het ook andersom redeneren dat ze juist belang hebben om zo snel mogelijk iets van combivoordeel te bieden. Hoe langer T-Mobile daar mee zou wachten, hoe meer klanten weg zouden lopen omdat KPN of VodafoneZiggo een aantrekkelijker totaalpakket aanbieden met KPN Compleet of VodafoneZiggo met non-stop gratis extra's.

Wat ik dan wel weer bijzonder vind is dat je voor mobiele diensten wél gebruik kan maken van T-Mobile Extra, maar voor de thuisdiensten weer niet. Niet dat dat zoden aan de dijk zet, maar toch.
Reputatie 1
Beste T-mobile...

Dit kun je werkelijk niet menen. Wat een werkelijk waardeloos aanbod is dit. Ik ben echt ontzettend blij dat ik niet in de val getrapt ben om van Ziggo naar jullie over te stappen.

Daarnaast kan ik de anti-consumer instelling van jullie niet waarderen waarbij niet alleen FOX door onze strot heen geduwd wordt. Maar ook de plotse prijsverhogingen zijn van bepaalde internetpakketten zijn ook zeer dubieus te noemen. En dan heb ik het nog niet eens over de aan-het-lijntje-houden-mentaliteit die ik op het forum van jullie heb mogen zien.

Ik kan heel goed inzien waarom er al die tijd niks door jullie hierover losgegeven werd. Dit is namelijk ronduit triest te noemen.

Kijk naar jullie concurrenten, KPN en ZIGGO bv. bieden voor QUAD-voordeel, een aanzienlijk beter voordeel. Niet alleen krijg je meer korting per maand (Welke bij jullie aanzienlijk minder is??? Het is basically gratis vaste lijn wat je vergoed krijgt. Iets wat eigenlijk gewoon al gratis had moeten zijn als je naar de concurrent kijkt. En kom niet aanzetten met T-Mobile samen voordeel, want dat staat los van QUAD-play en is slechts mobiel voor nodig en is niet automatisch, want je moet nog extra moeite doen om dit voor elkaar te krijgen. Een gratis opneem-box kon er niet bij van af blijkbaar???). Bij de concurrent krijg je nog ook eens een KEUZE in een aantal extra pakketten die voor ieder wel wat leuks heeft (Oh nee, niet T-mobile, verkapte deal om FOX door de strot heen te duwen. Could the FOX-deal be less obvious?? Geef me dan maar liever nog meer voordeel per maand op het maandbedrag.) Was op zijn minst een gratis keuzepakket als extra keuze nou echt teveel moeite om minimaal deze backlash te voorkomen??

Tot slot, niet eens een voordeel voor mobiel gebruikers in de vorm van dubbel data? Dit is echt een enorm gemiste kans en ik zit dan ook sterk te overwegen om mijn tele abo niet bij jullie te verlengen, aangezien quad-play bij de concurrent veel meer voordelen met zich brengt.

Maar goed, kort samengevat:
Wil je kabel: blijf bij Ziggo met hun mega internetsnelheden die de concurrentie doen huilen
Wil je ADSL (of glasvezel als dat er bij jou ligt): blijf bij KPN

Wil je T-Mobile? Erm... wie wilt dat nou?? Als iemand mij kan uitleggen wat het voordeel is van T-Mobile Alles-in-1 vergeleken met de concurrentie dan kan het complete onbegrip bij mij mogelijk weggenomen worden.

Dit is werkelijk om voor te schamen T-Mobile. En dan heb ik het wederom ook over de super vage aan-het-lijntje-houden mentaliteit die hier afgelopen maanden door T-Mobile via diverse kanalen is aangehouden bij de klanten.

Werkelijk om te schamen...

En nee, niet zeggen dat dit een extra'tje is. Zodra je dit zegt dan faal je al en begrijp je de hele afzetmarkt niet. Dit was een unieke kans voor T-Mobile om een groot competitief voordeel mee te behalen. Geloof me dat er zat mensen in mijn kring zijn die hierop hun keuze op zullen laten vallen. Man heeft Vodafone, vrouw T-Mobile? Antwoord: alles onder een dak bij Ziggo en Vodafone en vrouw sluit er na contract periode bij aan. Man heeft T-Mobile, vrouw heeft KPN? Antwoord: Alles onder een dak bij KPN. Is geen rocket-science mensen.

Werkelijk een enorm gemiste kans dit om meteen heel wat mensen over de streep te halen.
Reputatie 7
Badge +10
Hallo Ddddenzel,

Jammer dat je zo zuur bent, het beste mobiele netwerk onafhankelijk getest T-Mobile, beste tv T-Mobile. internet tot 500Mbit T-Mobile. helaas is in sommige (digitaal)achtergebleven gebieden nog geen glasvezel beschikbaar en kan je nog geen gebruik maken van het super snelle Glasvezel netwerk.
Reputatie 1
Beste Hidden.nld,

Ik verzoek jou om geen aannames te maken over mijn status. Vooral ook omdat die onjuist zijn. Daarnaast is hetgeen wat jij zegt absoluut niet relevant tot mijn reactie en tevens een tal van onwaarheden bevat. Het belangrijkste is bovendien dat jouw reactie totaal geen impact heeft op de legitimiteit van mijn reactie aangezien deze geen correlatie met elkaar hebben.
Ik heb al een mobiel abbo en op 10
Oktober wordt mijn tmobile thuis geïnstalleerd dus ik heb nog geen actieve tmobile thuis abbo.

Geld dit nu als nieuwe abbo en dus geen activatiekosten?
Reputatie 4
Badge +2
Vind het ook maar een vreemde actie om Fox Eredivisie aan te smeren als kanaal 1 al in het basispakket zit. 2 en 3 hebben echt geen toegevoegde waarde voor 80% (van die 10% die het al interessant vond; waar ik er dan nog wel één van was).
Op zich heb je dan dus wel netto Fox Sports Compleet voor €2,50 ipv (tot nu toe) €12,50 met American Football, honkbal en ijshockey maar met die ongunstige uitzendtijden en idem dito voor de herhalingen heb je er in de praktijk ook niet zo veel aan (afgelopen maand gratis op proef genomen). En dan krijgen ze het ook nog voor elkaar vorige week geen enkele College Football wedstrijd uit te zenden maar honkbal de voorrang te geven ( :8 drie kanalen en het dan nog niet voor elkaar krijgen ook maar één college wedstrijd uit te zenden :? )
Reputatie 4
Badge +2
Ik heb al een mobiel abbo en op 10
Oktober wordt mijn tmobile thuis geïnstalleerd dus ik heb nog geen actieve tmobile thuis abbo.

Geld dit nu als nieuwe abbo en dus geen activatiekosten?

De klantenservice bellen of mailen, je zou best eens de activatiekosten kunnen terug krijgen als je op de actie wijst aangezien je abo nog niet is ingegaan.
Reputatie 2
Blijven de huidige combinatie kortingen wel behouden als het jaar abonnement voorbij is?
Die zijn voor mij veel interessanter aangezien ik niets om voetbal geef.
Reputatie 3
Badge +2
Hoe kan ik voorkomen dat ik die Fox sport kanalen er bij krijg ? Dat Fox sport 1 (op 15) er bij gepusht is irriteert me al behoorlijk, ik wil die kanalen ABSOLUUT NIET.

Inloggen op 'Mijn Thuis' werkt trouwens niet. Handig...
---
Er is iets fout gegaan.
We zullen de fout zo snel mogelijk herstellen. In de tussentijd kun je de klantenservice bereiken via 0800-0092 (gratis).
---

Enne, leuk dat je als klant dit soort dingen weer in de media (tweakers.net) moet ontdekken :@

Blijven de huidige combinatie kortingen wel behouden als het jaar abonnement voorbij is?
Die zijn voor mij veel interessanter aangezien ik niets om voetbal geef.


Kennelijk wel, dit staat op https://www.t-mobile.nl/voordeel :

Ik krijg al korting op T-Mobile Thuis. Blijft deze korting geldig?

Heb jij een van onderstaande kortingen? Hier lees je of ze geldig blijven:

Korting op FOX Sports Eredivisie en FOX Sports Compleet
De bestaande kortingen vervallen en je krijgt voortaan FOX Sports Eredivisie gratis of FOX Sports Compleet voor € 5,-.
Korting vanwege Vodafone Mobiel + Thuis Voordeel
Eventuele korting die je in het kader van Vodafone Mobiel + Thuis Voordeel op je rekening ziet, blijft bestaan.
Overige kortingen die geldig blijven naast Mobiel + Thuis Voordeel:

Actie- of combinatiekorting op T-Mobile Thuis Internet + TV of Alles-in-1
Korting op activatiekosten
Korting op Themapakketten (Vodafone Mobiel + Thuis Voordeel)
Korting op Film1, Ziggo Sport Totaal of Erotiek
Voor mij met 2 personen op adres is de keuze nu:
Ziggo: 46,50+27-5+27-5=90,50
T-Mobile: 47,50-2,50+24-5+24-5=83,-
Met Fox NL dat bij Ziggo 17,95 kost een verschil van 25€ in het voordeel van T-mobile.

Maarja, T-mobile alleen interessant voor eredivisieliefhebbers dus.
Hoe wordt de controle/aanbod gedaan? Is dat op basis van naam en adres? Of alleen op adres?

Ik heb T-mobile thuis en een abo voor mijn mobiel bij T-mobile. Echter T-mobile thuis staat op naam van mijn vriendin - kom ik dan in aanmerking voor de korting/aanbod?
Reputatie 3
Badge +2
Hoe wordt de controle/aanbod gedaan? Is dat op basis van naam en adres? Of alleen op adres?

Ik heb T-mobile thuis en een abo voor mijn mobiel bij T-mobile. Echter T-mobile thuis staat op naam van mijn vriendin - kom ik dan in aanmerking voor de korting/aanbod?

Zie de veelgestelde vragen op https://www.t-mobile.nl/voordeel
Kan ik ook Mobiel + Thuis Voordeel krijgen als mijn huisgenoot een abonnement bij jullie heeft en ik niet?

Ja, dat kan. Mobiel + Thuis Voordeel geldt voor klanten die een T-Mobile Thuis abonnement met interactieve TV en een T-Mobile mobiel consumenten abonnement op hetzelfde adres combineren.

Dit hoeft niet op dezelfde naam te zijn. Je krijgt dus bijvoorbeeld ook korting als jij een Thuis abonnement met interactieve TV neemt en je huisgenoot al een mobiel abonnement bij ons heeft.

Heb jij (of een bewoner op hetzelfde adres) al een Thuis abonnement met interactieve TV? Voor elk nieuw T-Mobile mobiel consumenten abonnement op hetzelfde adres betaal je geen aansluitkosten. Bekijk de abonnementen.
Eric_E : Thanks!
Reputatie 7
Badge +8
Eredivisie Live Zit al in het standaard abonnement ??? ,Is toch geen Extra ???

@Kid rock Scherp opgemerkt! Fox Sports Eredivisie 1 zit inderdaad in het basispakket, met de combikorting ontvang je het gehele Eredivisie pakket met drie zenders, Fox Sports Eredivisie 1,3 en 5 en kan je gebruik maken van FOX Sports Gemist en FOX Sports Go. Bedankt voor de feedback, ik dit meteen aangevuld in de oorspronkelijke post!

@Ddddenzel Jammer om te horen dat de korting je niet aanspreekt. Onze tarieven voor vast internet zijn al lager dan bij de meeste concurrenten en ook wat betreft de tarieven voor Mobiel durf ik te stellen dat we de meeste waar voor je geld bieden met onze Unlimited abonnementen. Je ontvangt hier nu nog eens éxtra korting over wanneer je zowel een Mobiel als een vast abonnement bij ons afsluit! Uiteraard is constructieve feedback altijd welkom en laat dan ook zeker weten wat je anders zou willen zien. We kunnen niet altijd alle feedback en wensen in de praktijk brengen maar ik kan je verzekeren dat we dit wél altijd mee nemen in ons aanbod!

@Rolfj De korting op de aansluitkosten geldt per vandaag en wordt niet met terugwerkende kracht toegepast, Je ontvangt uiteraard wél de maandelijkse korting en de extra zenders!

@StefanT Je huidige kortingen blijven bestaan totdat je contract afloopt. Aan het einde van je contract vervallen je kortingen (dit was ook al zo vóór de combikorting) maar je kan uiteraard weer een nieuwe korting afsluiten bij je verlenging!
Is dit het? Ik kan je één ding vertellen. In februari 2018 neem ik mijn T-mobile mobiel en thuis abonnementen mee naar een ander provider.

Voordat ik T-mobile Thuis had, was ik bij Vodafone Thuis. Ik heb drie gratis zenderpakketten en Fox Sports Eredivisie (gratis in het tv-pakket), TV Anywhere etc. Enige wat nieuw is, is de € 2,50 korting. Sorry maar dat is geen reden om te blijven bij T-Mobile. Jammer.
Is dit het? Ik kan je één ding vertellen. In februari 2018 neem ik mijn T-mobile mobiel en thuis abonnementen mee naar een ander provider.

Voordat ik T-mobile Thuis had, was ik bij Vodafone Thuis. Ik heb drie gratis zenderpakketten en Fox Sports Eredivisie (gratis in het tv-pakket), TV Anywhere etc. Enige wat nieuw is, is de € 2,50 korting. Sorry maar dat is geen reden om te blijven bij T-Mobile. Jammer.


Ik heb vanmiddag via de chat gesproken met een medewerker van T-Mobile. Ik gaf aan de combinatiekorting een grap moet zijn van T-Mobile en dat dit niet voldoende is om te blijven bij T-Mobile (gezien de dramatische internetsnelheid). Wel wilde ik T-Mobile nog een laatste kans geven om het toch goed te maken. Ik wil de Samsung Galaxy Note 8, dus vroeg om een speciale aanbieding (extra korting op maandelijkse factuurbedrag). De medewerker bleef maar praten over de vele combinatiekortingen (welke?). Dus ik gaf aan dat ik een aanbieding wil icm de Note 8. De medewerker was erg kortaf en bot door te zeggen dat ik al maximaal profiteer van de kortingen.

Heel jammer dat ze zo kortaf kunnen zijn. Een aantal jaren geleden toen ik nog bij Vodafone zat waren de medewerkers zo vriendelijk om extra 8 euro korting per maand te geven. Misschien moet ik even gaan kijken bij VodafoneZiggo (of KPN). In ieder geval zal ik in februari vaarwel tegen T-Mobile zeggen.

Reageer