News

[Nieuws] Nieuwe Travel & Surf databundels

  • 20 juni 2018
  • 0 reacties
  • 650 Bekeken
[Nieuws] Nieuwe Travel & Surf databundels
Reputatie 4
Badge +13
  • Moderator
  • 434 reacties

Nieuwe Travel & Surf databundels


Ga je deze zomer op vakantie binnen de EU? Dan weet je inmiddels al dat je in het buitenland geen hoge roamingkosten meer betaalt. Met een Unlimited abonnement krijg je binnen de EU zelfs 10GB per maand aan data! Maar buiten Europa is dat vaak nog een heel ander verhaal, omdat de netwerkkosten nu eenmaal een stuk hoger liggen. Toch hebben we nu ook goed nieuws voor iedereen die deze zomer buiten de EU op vakantie gaat: Met onze Travel & Surf databundels voor in het buitenland krijg je nu namelijk dubbele data!

In het buitenland online alsof je thuis bent
Ons Travel & Surf aanbod bestaat uit verschillende databundels voor als je voor je werk of vakantie tijdelijk in het buitenland verblijft. Je kunt bijvoorbeeld een databundel van 35MB kopen als je maar een dag weg bent en alleen maar hoeft te kunnen appen. Of een grotere bundel van 1000 MB waarmee je twee weken lang onbezorgd online kunt.

Dubbele data
Maar, goed nieuws dus! Alle bestaande Travel & Surf bundels zijn verdubbeld in data terwijl de prijs gelijk blijft. Een bundel van 250MB voor 7 dagen in de Verenigde Staten kost nu bijvoorbeeld €14,95. Vanaf vandaag krijg je voor dat zelfde bedrag een databundel van 500MB. Ook onze kleine bundels worden een stuk groter: Zo gaan de XS bundels van 35MB en 30MB in zone 1 en 2 allemaal naar 100MB. Welke landen in welke zones vallen, kun je lezen op onze website.

Hoe werkt het?
Wanneer je deze zomer aankomt op je vakantiebestemming, ontvang je van ons direct een sms-bericht met daarin een link naar de verschillende bundels. Je kiest dan de bundel die het beste bij je past, en kunt vervolgens meteen online om je taxi te boeken of hotel op te zoeken. Wanneer je op 80% of 100% van je Travel & Surf bundel zit, ontvang je ook een berichtje. Zo kom je bij thuiskomst dus nooit meer voor onverwachte kosten te staan.

Wil je Travel & Surf direct bestellen of gewoon wat meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

0 reacties

Geen reactie

Reageer