Beantwoord

[Nieuws] T-Mobile voor 2e keer op rij uitgeroepen tot best getest netwerk in Nederland!

  • 20 april 2017
  • 34 reacties
  • 5450 Bekeken


Toon eerste reactie

34 reacties

Reputatie 4
Badge +5
Hoi,

Wanneer jullie de Sms gaan verzenden ben ik waarschijnlijk in Turkije. Kan ik 1 maand lang Videoland krijgen?

- Snotaapje;)
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Snotaapje,

Wat heerlijk dat je naar Turkije gaat! Wanneer vertrek je? We sturen nog sms'jes van deze actie uit op 28 juni en 17 juli dus wie weet lukt het dan wel. Ik kan je geen Videoland als cadeau geven. Het is en blijft een cadeautje dus leuk meegenomen. Ik zie overigens dat je op dit moment al gebruik maakt van een 48 uur Unlimited madness bundel, dus gelukkig heb je wel een keer gebruik kunnen maken van de 48 uur onbeperkt internet alleen dan met een andere actie ;)

Veel plezier met jouw data deze 48 uur en alvast veel plezier in Turkije!
Reputatie 1
Maandag de laatste kans om nog een sms voor 48 uur unlimited data te ontvangen.Ik ben benieuwd.
Zie hier toevallig dat het om 48 gaat maar in de sms staat maar 24 uur ?
Reputatie 5
Badge +17
Hey J.S

Welkom bij de community!

Begrijpelijk dat je deze opmerking maakt. Er zijn de afgelopen weken verschillende acties geweest. De meest recente actie biedt inderdaad 24 uur unlimited internet. Ik vermoed dat je het hier over hebt. De 48 uur unlimited actie is inmiddels van een tijdje terug. Klopt dit? Als je het inderdaad over de P3 promotie hebt en je krijgt maar 24 uur unlimited internet dan gaat er iets fout. Dit moeten we dan corrigeren! Laat ons dan weten wat er precies in de sms staat, dan helpen we je verder.
Verrassing! Wil jij ook het unlimited-gevoel ervaren? SMS dan gratis het woord UNLIMITED naar 1616. Je ontvangt dan voor 24 uur lang 5000 MB data helemaal gratis. Groeten, T-Mobile Actie geldig van 17-24 juli 2017.

Is de sms die ik de 17de van jullie ontvangen heb.
Reputatie 5
Badge +17
Hoi J.S,

Bedankt voor je snelle reactie! Ik ben er toch opnieuw in gedoken en de sms klopt. Als je gebruik maakt van PrePaid dan krijg je 24 uur unlimited internet bij deze actie. Vandaar het verschil.

Sorry voor de verwarring en de incorrecte informatie. Ik hoop dat de situatie nu duidelijk is!
Ik heb tot op heden nog geen sms bericht ontvangen over deze actie. Kan het zijn dat ik het vanwege mijn vakantie ben misgelopen?
Reputatie 4
Hoi Lucy,

Wat heerlijk dat je op vakantie bent geweest! :D

Ik hoop dat je hebt genoten! In het systeem zie ik staan dat wij op 30 juni de SMS naar je toe hebben gestuurd met de Unlimited data actie. Kan het zo zijn dat de instellingen van jouw telefoon niet goed staan? Krijg je normaal gesproken wel SMS'jes van ons? Was je in die periode op vakantie?

Als ik jou was zou ik onze T-Mobile Facebookpagina in de gaten houden. Ben je daar al toevallig lid van? Want wij hebben regelmatig leuke Unlimited data acties. Die zijn ook voor jou! Het is echt de moeite waard om daar een kijkje te nemen.

Als je nog vragen hebt, ben je altijd welkom!

Reageer