[Nieuws] Travel & Surf is vernieuwd

  • 13 september 2016
  • 4 reacties
  • 1551 Bekeken

Reputatie 6
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 4679 reacties
Hi all,

Travel & Surf is vernieuwd! Mede dankzij jullie hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd in Travel & Surf. Waarvoor bedankt! We zijn altijd op zoek naar verbeteringen in onze diensten en services. Alle feedback is dus welkom.

Nieuwe roaming pagina voor in het buitenland
Je kan tegenwoordig via www.t-mobile.nl/roaming je verbruikstatus in het buitenland inzien en Travel & Surf passen aanschaffen. Voorheen kon je dit controleren via www.roaming.t-mobile.nl. We hebben de nieuwe pagina overzichtelijker en makkelijker gemaakt voor het gebruik in het buitenland. Als je dus in het buitenland bent en je wilt je verbruikstatus controleren of je wilt kiezen hoe je voor je internet betaalt dan kan je www.t-mobile.nl/roaming bezoeken.

Travel & Surf applicatie stopt
Het is niet meer mogelijk om via de Travel & Surf applicatie passen te kopen en het verbruik in te zien. Alle mogelijkheden binnen deze applicatie zijn ook beschikbaar in de My T-Mobile applicatie. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de My T-Mobile App hebt geupdate. Het is dus niet meer nodig om 2 applicaties geïnstalleerd te hebben die dezelfde functies bieden.

Internet voor in het buitenland niet meer per kalendermaand
Voorheen kreeg je de MB's die je in het buitenland kon gebruiken op elke 1e dag van de maand. Dit liep dus niet gelijk met je bundeldag. We merkten dat dit voor verwarring zorgde en dat klanten een andere verwachting hadden. We hebben er daarom voor gekozen om de MB's die je in het buitenland kan gebruiken toe te kennen op je bundel dag, dus tegelijk met de rest van je bundels. Hetzelfde geldt voor Internet Europa, Altijd EU Internet en Altijd Wereld Internet. Zo krijg je alle bundels op hetzelfde moment toegekend!

4 reacties

Reputatie 5
Badge +14
Heel mooi dat nu alles op de zelfde datum in gaat !
Reputatie 7
Badge +15
Hey Jan,

Ja fijn he! Dat maakt het allemaal een stuk overzichtelijker! 🙂
Ik mis toch wel de widget om even snel te kijken hoeveel mb's ik nog had
Hallo Hiddit,
De info die je in de widget zag, kun je nu in de My T-Mobile App ook terug vinden (ook als je bent ingelogd via de website)
Meer info in 1 App 🆒

En als je de pagina die Issam noemt bezoekt als je in het buitenland bent - www.t-mobile.nl/roaming - dan zie je in 1 oogopslag ook ook de EU MB's vanuit je NL bundle.

"Gemak dient de mens"

Reageer