The Phone House heeft faillissement aangevraagd

  • 14 februari 2017
  • 2 reacties
  • 425 Bekeken

Dat is vervelend... The Phone House is in de problemen gekomen. Vandaag heeft het bedrijf bij de rechtbank een faillissement aangevraagd. Tegenover Nu.nl zegt het bedrijf dat de omzet onder druk staat als gevolg van de directe concurrentie van de telecomoperators. Ook de nieuwe regeling voor gratis telefoons bij een abonnement, drukte de omzet bij The Phone House. Door de nieuwe wet mogen telecomaanbieders geen rente of extra kosten in rekening brengen. Ook lagere vergoedingen van providers zorgden voor terugvallende resultaten.

Jawel, het komt door de lagere vergoedingen van de providers. Best vervelend allemaal, ze proberen een doorstart te maken. Laten we hopen dat ze dit gaat lukken. Sterkte alvast voor al die 806 mensen die bij het bedrijf werken. Dus mocht je nog iets hebben liggen bij The Phone House, haal het op want als ze echt de deuren gaan sluiten dan ben je je spullen kwijt!!

2 reacties

Badge +13
Opvallend dat de lagere kosten van providers word genoemd want met een beetje logisch nadenken geld dit niet alleen voor The Phonehouse maar ook voor de providers zelf.

Daarbij hebben ze ook geregeld lopen stunten en lager gezeten met prijzen en daar lever je als bedrijf op in kwa winst.
En dan de komst van veel on line partijen die geen winkel panden hebben en nog net wat daaronder kunnen zitten kwa prijs doet ze de das om.

Het is voor personeel zeker onwijs rot en ook ik wens ze sterkte!
Badge +5
Vervelend voor al het personeel, maar ik denk dat op een bepaald moment dergelijke fysieke winkels compleet uit het straatbeeld verdwijnen. De marges op toestellen en abonnementen zijn nu zoveel lager dan ze jaren terug waren, dat dit onvermijdelijk is.

Reageer