Sticky Beantwoord

[UPDATE] Toevoegen diensten Datavrije Muziek

  • 13 oktober 2016
  • 891 reacties
  • 166549 Bekeken


Toon eerste reactie

891 reacties

Ik zou heeel vrolijk worden van 100% nl data vrij luisteren !
Kunnen we Radio by Deezer ook datavrij beluisteren 🙂 ?
https://androidworld.nl/apps/radio-deezer-lokale-app/
Mijn suggestie: radio.net, dit is vergelijkbaar met tuneIN waarvan het ook erg fijn zal zijn als data vrije streaming
Valt radio luisteren via de Deezer app met een ‘gratis’ abonnement ook onder data vrij?

Er worden hier regelmatig vragen gesteld maar er worden maar mondjesmaat antwoorden gegeven.
Nogmaals dus mijn vraag over de data vrije muziek/radio via de Juke app. Dit is al zeker sinds 3 april in onderzoek.... Graag de stand van zaken T-mobile!
SoundCloud erbij zou heel fijn zijn
hoe zit het nu met Spotify?
half data vrij?
hoe moet ik dit nu zien?
How zit het ondertussen met de TuneIn app?
Volgens hun zijn ze geïnteresseerd maar wachten ze op contact van t-mobile
Reputatie 7
Badge +5
Google podcasts zou fijn zijn.
RadioNED
Ik zou het fijn vinden als ik de lijsten van wel/niet/etc in de T-Mobile app worden opgenomen? Inclusief een eenvoudige zoek functie?
Reputatie 1
Het is jammer genoeg erg stil rondom datavrije muziek. Er lijken geen partijen meer bij te komen maar er vallen er telkens wel wat af, zoals Nederland.fm. Ik snap ook dat dit wellicht deels buiten de invloedssfeer van T-Mobile ligt, echter worden er met nieuwe partijen geen nieuwe overeenkomsten gesloten.

Dit gaat bij de collega’s van de Duitse tak toch een heel stuk beter, waar ze ook videodiensten onder zero-rating plaatsen.

Het zou leuk zijn om op zn minst weer via Nederland.fm of nog mooier TuneIn naar de populaire radiozenders te kunnen luisteren zonder je bundel aan te spreken want dit is iets wat ik op dit moment erg mis.
Reputatie 1
Ik heb net ontdekt dat via Juke, die ook op datavrije muziek zit, ook alle populaire zenders en nog veel meer te ontvangen is. Een heel goed alternatief voor Nederland.fm! Echter... Hier gaat de data uit de bundel ipv datavrij. Dat schiet dus niet echt op. Ik lees in de topic start dat dit bekend is bij T-Mobile sinds april. Is er een oplossing in zicht??
Reputatie 2
Ik zou graag Studio Brussel in het lijstje willen zien!
Dat gaat denk ik via RadioPlus app van VRT.


https://stubru.be/
https://www.vrt.be/nl/contact/
Reputatie 2
Jammer dat myTuner er nog niet bij zit. Die gebruik ik om naar radio 2 te luisteren op de fiets. Kost me nu dagelijks veel data. En dat 5 dagen per week..
Reputatie 2
Vandaag Juke geprobeerd om naar radio 2 te luisteren.
Prima app maar gaat nog steeds niet datavrij. Weer een paar honderd me armer..
Erg jammer T-mobile dat jullie reclame maken voor iets wat niet goed werkt
Jammer dat myTuner er nog niet bij zit. Die gebruik ik om naar radio 2 te luisteren op de fiets. Kost me nu dagelijks veel data. En dat 5 dagen per week..
Hoi download de app Nederland fm en je luistert naar radio 2 en alle andere zenders gratis via datavrije muziek.
Afgelopen 3 weken gewoon gratis kunnen luisteren in NL en oostenrijk.
noot: geteste zenders radio 1,2,3 radio10 Q-music, 538, sky, candlelight en Veronica
Reputatie 1

Jammer dat myTuner er nog niet bij zit. Die gebruik ik om naar radio 2 te luisteren op de fiets. Kost me nu dagelijks veel data. En dat 5 dagen per week..Hoi download de app Nederland fm en je luistert naar radio 2 en alle andere zenders gratis via datavrije muziek.
Afgelopen 3 weken gewoon gratis kunnen luisteren in NL en oostenrijk.
noot: geteste zenders radio 1,2,3 radio10 Q-music, 538, sky, candlelight en Veronica


Nederland FM is toch niet meer datavrij of is dat inmiddels weer aangepast?
Je moet het maar even proberen want het wordt bij mij van mijn data vrij afgeschreven
Reputatie 1
Je moet het maar even proberen want het wordt bij mij van mijn data vrij afgeschreven

Ik heb net een half uur naar 538 Global Dance Chart geluisterd via Nederland.fm en dat is helaas wel van mijn reguliere bundel gegaan en niet via datavrije muziek :(

Ik heb zojuist ook met Radio 2 getest maar die gaat ook uit mijn reguliere bundel via Nederland.fm...

Jammer dat T-Mobile dit niet onder controle krijgt en dat Juke niet uit de datavrije bundel gaat. Kan wellicht @Mitch of @David een reactie geven wanneer Juke weer uit de datavrije bundel gaat?

Ik heb zo'n gevoel dat dit niet echt prioriteit heeft.. Het is alleen bij Go Up verkrijgbaar, en niet als losse bundel bij andere abonnementen.. Ze kunnen beter Go Up bv 5GB meer geven en dan dit hele verhaal afschaffen...?
Studio Brussel, het beste indie radiostation dat ik ken.

Ik zag StuBru al een paar keer staan in de thread dus ik ben benieuwd of jullie al contact met hen op hebben genomen? Ze hebben een eigen app waarvanaf gestreamed kan worden.

Zou je een update kunnen geven @David en @Mitch?

Dank en groet, Jan
Google podcast
Hoi,

Is het mogelijk om radiostation FIP toe te voegen? Frans publiek radiostation met een app die negen verschillende genrezenders aanbiedt. Geen reclames, bijna geen onderbrekingen door dj's en bovendien originele muziekkeuze. Onmisbaar voor T-Mobile datavrije muziek!

Meer info over FIP: https://nl.wikipedia.org/wiki/FIP_(radiozender)
En hier alvast hun contactpagina 😉 : https://www.fip.fr/contact

Hartelijk bedankt!
Goedemiddag,

een vraag ik zie bij de aangesloten diensten deezer staan. Klopt dit wel? of geldt dit voor een gedeelte van de deezer diensten. Deezer heeft twee apps een streamer zoals spotify en een radio app (https://support.deezer.com/hc/nl/articles/360000635117-Radio-by-Deezer-) deze tweede gebruikt in ieder geval zeer veel van mijn reguliere bundel.
Concertzender zou een goede aanvulling zin in de lijst.

Gr Raymond
Ik zie graag Apple music toegevoegd worden in de lijst van datavrije muziek. Het laatste wat ik over Apple music kon vinden was onderstaande (verouderde) update. Is er inmiddels een recentere update van Apple music?

gr

*(Update 22/11/2017: Apple Music heeft aangegeven dat zij zich vooralsnog niet willen aansluiten bij een dienst gerelateerd aan zero-rating, in combinatie met officiële support. Zij laten het verder open om de dienst alsnog aan Datavrije Muziek toe te voegen. In theorie zou het dus mogelijk zijn, maar wij zijn natuurlijk wel verplicht om een overeenkomst te sluiten met een partij. Wij mogen geen onderscheid maken in onze DVM muziekstreamingpartners. Alle partners dienen we dus gelijk te behandelen. Oftewel, iedere partner dient de huidige overeenkomst te tekenen, inclusief bijlagen.)

Hier ben ik ook benieuwd naar. Gezien bij in de VS het wel met datavrij wordt aangeboden?

Reageer