Beantwoord

Nummerbehoud en beltegoed

  • 22 augustus 2012
  • 16 reacties
  • 1829 Bekeken

hallo

heb net een nieuw prepaid toestel besteld met 15 euro beltegoed.
nu is mijn  oude mobiel ook van t-mobile. als ik nummerbehoud wil, krijg ik die 15 euro dan bij mijn 'oude' telefoonnummer bijgeschreven of ben ik het dan kwijt?

GR
icon

Beste antwoord door Bren1 10 september 2012, 16:04

@BIANCAH79
Op de nieuwe simkaart met het nu nog tijdelijke telefoonnummer staat standaard €5,-.
Als je je aanmeldt voor T-Mobile Speciaal ontvang je 222 punten die je daarna kunt inwisselen voor €10,- beltegoed.
Nummerbehoud staat goedgekeurd voor 12 september, het beltegoed blijft op de simkaart staan.
Bekijk origineel

16 reacties

Reputatie 6
Kan het niet echt uitleggen maar zoiets is het; op de simkaarten staan wat cijfers en die cijfers horen bij een bepaald mobiele nummer. Als je dan dat oude mobiele nummer aan die simkaart koppeld met die 15euro, houd je die 15euro ook gewoon. :-)
Je houd sws die 15euro wel. 🙂
Ik heb eigenlijk dezelfde soort vraag: het oude nummer gaat over op de nieuwe simkaart. Op het oude nummer staan nog punten. Kan je die meenemen? En, inderdaad ook de vraag: hou je je gegeven 15 euro beltegoed wel als je nummerbehoud aanvraagt.
Reputatie 6
Welkom bij de T-Mobile Community @Plumo! :)
Ik zie inmiddels in het systeem staan dat de aanvraag voor het nummerbehoud is goedgekeurd. Je nummer zal worden overgezet op 30 augustus. De punten en beltegoed van het oude simkaartje komen op 30 augustus te vervallen. Zorg er dus voor dat je de punten inwisselt voor 30 augustus en ook het beltegoed opmaakt.
Maar hoe zit dat nu? heb nummerbehoud aangevraagd , heb de nieuwe telefoon met simkaart alwel ontvangen, maar hoe gaat het met die 15 euro beltegoed?
Reputatie 3
@BIANCAH79
Standaard staat er €5,- beltegoed op. :)
Met het tijdelijk telefoonnummer van T-Mobile kun je je registreren voor My T-Mobile.
Daarna ontvang je 222 T-Mobile Speciaal punten die je kunt inwisselen voor €10,- beltegoed.
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/biancah79-262083/"
Standaard staat er €5,- beltegoed op. :)
Met het tijdelijk telefoonnummer van T-Mobile kun je je registreren voor https://"https://www.t-mobile.nl/registreren?vid=PersoonlijkRegistration".
Daarna ontvang je 222 https://"https://www.t-mobile.nl/my-t-mobile/toegang-geweigerd?vid=PersoonlijkAccessDenied&redirectUrl=https%253a%252f%252fwww.t-mobile.nl%252fmy_t-mobile%252fhtdocs%252fpage%252f10-daagse.aspx&originalUrl=http%253a%252f%252fwww.t-mobile.nl%252fsparen" punten die je kunt inwisselen voor €10,- beltegoed.HALLO  nu staat er:

Aanvraag beoordeeld
Je aanvraag is afgewezen, omdat het opgegeven telefoonnummer niet correspondeert met het opgegeven simkaartnummer.

 maar heb toch precies het nummer van mijn simkaart overgenomen. heb ik iets niet goed gedaan? moet ik alle cijfers die erop staan invullen?
@BIANCAH79

Ik heb de reden nagekeken waarom de aanvraag was afgewezen en je hebt gelijk, je moet alle cijfers van de simkaart altijd invullen bij een aanvraag tot nummerbehoud. Ik heb de aanvraag vandaag opnieuw voor je ingediend met in achtneming van 1 week opzegtermijn en ondertussen is deze goedgekeurd voor 12 september aanstaande. 🙂
Hallo bedankt voor de reactie.
heb inmiddels op het nieuwe tel nr. ( die ik dus niet wil houden) al 5 euro beltegoed gekregen, behoud ik die bij nummerbehoud van mijn tel. nr? en waar zijn de andere 10 euro? ik kreeg er 15 bij. hoe krijg ik die andere 10 dan? alvast bedankt.

Gr
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/biancah79-262083/"

Ik heb de reden nagekeken waarom de aanvraag was afgewezen en je hebt gelijk, je moet alle cijfers van de simkaart altijd invullen bij een aanvraag tot nummerbehoud. Ik heb de aanvraag vandaag opnieuw voor je ingediend met in achtneming van 1 week opzegtermijn en ondertussen is deze goedgekeurd voor 12 september aanstaande. :)
Reputatie 3
@BIANCAH79
Op de nieuwe simkaart met het nu nog tijdelijke telefoonnummer staat standaard €5,-.
Als je je aanmeldt voor T-Mobile Speciaal ontvang je 222 punten die je daarna kunt inwisselen voor €10,- beltegoed.
Nummerbehoud staat goedgekeurd voor 12 september, het beltegoed blijft op de simkaart staan.
hallo, (ben biancah79)

heb inmiddels nummerbehoud, maar hoe gaat het met die gratis 10 euro? moet ik me dan opnieuw aanmelden met mijn oude telefoonnummer dus wat ik nu heb behouden of met het nummer wat ik bij de telefoon heb gekregen?
snap het niet helemaal meer.
Alvast bedankt. Gr bianca
@biancahoog

De actie van 222 punten behoren bij het telefoonnummer die je onlangs hebt gekocht. Bij aanmelding voor het gratis spaarsysteem ontvang je punten zodat je deze kunt inwisselen voor beltegoed. Dit moet je doen voordat je gebruik maakt van nummerbehoud omdat vanaf die dag het 'tijdelijke' nummer zal worden overschreven.
heb de punten inmiddels gekregen en mijn beltegoed ook!
Reputatie 2
Ik heb ook nummerbehoud aangevraagd, mijn oude simkaart ook van t-mobile staat nog beltegoed en 500 punten, als ik hier de verhalen lees dan ben ik die dus kwijt als het nummer overgezet word.
Reputatie 5
@le72 Wat leuk je eerste reactie op ons forum! 🙂 Het beltegoed van het te behouden nummer gaat inderdaad verloren wanneer je nummerbehoud toepast.

Mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden.
Reputatie 2
Ok, bedankt. En de 500 punten, ben ik die ook kwijt?
Reputatie 5
@le72 die raak je inderdaad ook kwijt. 😞

Reageer