Beantwoord

EU bundel opzeggen

  • 15 juli 2017
  • 1 reactie
  • 261 Bekeken

Ik wil per direct mijn T-mobile internet Eu bundel opzeggen. Hij pakt het alleen niet in my t-mobile. Ik hoor het graag.
icon

Beste antwoord door David 17 juli 2017, 12:46

Hey Cynthia,Logisch dat je even aan de bel trekt! Ik heb het voor je nagekeken en zie dat jij een Europa Pakket '13 hebt. Hierbij zit Internet Europa inbegrepen en je ontvangt hierdoor ook korting op jouw startabonnement. Ik kan dit voor je omzetten naar een vergelijkbaar abonnement zonder Internet Europa, maar dan verlies je de korting van het pakket ook. Hierdoor ben je even duur uit als nu. Ik zou het dus niet direct aanraden, maar als je het liever toch wilt, dan regelen we het natuurlijk voor je!Ik zie overigens ook dat je al kunt verlengen, misschien is dat nog een betere optie? We hebben nu Go-abonnementen en daarbij kun je ook veel (zelfs unlimited!) MB's krijgen en onbeperkt bellen. Je bent dan ook voordeliger uit dan nu, dus ik denk dat dit zeker het overwegen waard is!Laat je ons weten of wij nu nog iets voor je kunnen betekenen? We zitten er klaar voor! 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey Cynthia,

Logisch dat je even aan de bel trekt! Ik heb het voor je nagekeken en zie dat jij een Europa Pakket '13 hebt. Hierbij zit Internet Europa inbegrepen en je ontvangt hierdoor ook korting op jouw startabonnement. Ik kan dit voor je omzetten naar een vergelijkbaar abonnement zonder Internet Europa, maar dan verlies je de korting van het pakket ook. Hierdoor ben je even duur uit als nu. Ik zou het dus niet direct aanraden, maar als je het liever toch wilt, dan regelen we het natuurlijk voor je!

Ik zie overigens ook dat je al kunt verlengen, misschien is dat nog een betere optie? We hebben nu Go-abonnementen en daarbij kun je ook veel (zelfs unlimited!) MB's krijgen en onbeperkt bellen. Je bent dan ook voordeliger uit dan nu, dus ik denk dat dit zeker het overwegen waard is!

Laat je ons weten of wij nu nog iets voor je kunnen betekenen? We zitten er klaar voor! 🙂

Reageer