Beantwoord

Internetverbruik inzien


Kan je ergens je internetverbruik inzien van de afgelopen maanden en niet alleen de huidige maand?
icon

Beste antwoord door Ruben01 26 maart 2012, 10:33

@Gwen86

Dit is helaas niet mogelijk 😞! Je zult alleen je gebruik in de lopende maand kunnen inzien.
Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 6
@Gwen86

Dit is helaas niet mogelijk 😞! Je zult alleen je gebruik in de lopende maand kunnen inzien.
@[url=" https:=]Gwen86[/url]

Dit is helaas niet mogelijk 😞! Je zult alleen je gebruik in de lopende maand kunnen inzien.
hoe kun je dan in heaven's name een goede afweging maken?
je maakt mij niet wijs dat die data niet beschikbaar te maken is!!!!
Reputatie 6
@jackson

Dit is helaas niet terug te halen zoals ik al aangaf. Er zijn voldoende app's waarmee je het dataverbruik kunt bijhouden. Bepaalde app's laten ook zien wat het totale verbruik is. Alleen als nu zo een app gedownload wordt kan die niet de afgelopen maanden terughalen.
Wat een onzin, ik had afgelopen week een verkoper van T-mobile aan de telefoon en hij kon van het afgelopen jaar bij elke maand zien wat ik verbruikt had.
Ik wil het kunnen teruglezen, maar het staat nergens... Heb ik als gebruiker toch recht op.
Reputatie 6
Badge +16
@PHLIP

Welkom op het forum.

Je zou er voor kunnen kiezen om een applicatie te downloaden waarin het dataverbruik bijgehouden wordt, dit zal dan vanaf het moment dat je de applicatie installeert bijgehouden worden. Zoals -Ruben aangaf kunnen wij het zelf niet terugzien.
Dan wordt het hoog tijd dat ook T-mobile aan de tand wordt gevoeld bij KASSA en RADAR, zoals Vodafone vanavond. Het is je eigen verbruik. Logisch dat je daar de beschikking over krijgt. 
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/phlip-273880/"

Welkom op het forum.

Je zou er voor kunnen kiezen om een applicatie te downloaden waarin het dataverbruik bijgehouden wordt, dit zal dan vanaf het moment dat je de applicatie installeert bijgehouden worden. Zoals https://"https://forum.t-mobile.nl/members/-ruben-241319/" aangaf kunnen wij het zelf niet terugzien.


Dus onzin. 
Geef dan op zijn minst een betrouwbare app aan. Zonder dat ook nog eens extar geld kost. 
Reputatie 5
@Ryn

T-Mobile heeft zelf geen app die het dataverbruik bijhoudt. Wel zijn er externe partijen die dergelijke apps ontwikkeld hebben. T-Mobile kan hier echter geen advies of support in bieden. Wel houden veel telefoons het dataverbruik zelf bij. Je kunt kijken of jouw telefoon dat ook doet, bijvoorbeeld onder Instellingen > Gegevensgebruik.

Als je een nieuw abonnement wilt nemen en niet weet hoeveel datategoed je nodig hebt is de tool op deze pagina wellicht een handig hulpmiddel. 🙂

Reageer