Beantwoord

Maandkosten: Startabonnement, wat is het?

  • 27 maart 2017
  • 2 reacties
  • 480 Bekeken

Waarom betaal ik 10,00 per maand voor Startabonnement?
icon

Beste antwoord door Sam- 28 maart 2017, 14:56

Hoi hoi Ghazali,Een terechte vraag! Ik zie dat Rosan je inmiddels al van een duidelijke reactie heeft voorzien. Bedankt daarvoor. :)Het startabonnement geeft je inderdaad de mogelijkheid om met een lage snelheid te internetten in Nederland en onbeperkt te sms'en. Het onbeperkt sms'en geldt trouwens niet alleen voor in Nederland, maar in heel de EU! Daarnaast kan je door het startabonnement ook in de EU gebeld worden zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Erg handig dus. ;)Ik hoop dat nu duidelijk is waar het Startabonnement voor dient. Als je aanvullende vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag van je!
Bekijk origineel

2 reacties

Badge +13
Beste, dat is de basis van je abonnement met lage snelheid internet en onbeperkt sms.
Reputatie 4
Badge +17
Hoi hoi Ghazali,

Een terechte vraag! Ik zie dat Rosan je inmiddels al van een duidelijke reactie heeft voorzien. Bedankt daarvoor. :)

Het startabonnement geeft je inderdaad de mogelijkheid om met een lage snelheid te internetten in Nederland en onbeperkt te sms'en. Het onbeperkt sms'en geldt trouwens niet alleen voor in Nederland, maar in heel de EU! Daarnaast kan je door het startabonnement ook in de EU gebeld worden zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Erg handig dus. ;)

Ik hoop dat nu duidelijk is waar het Startabonnement voor dient. Als je aanvullende vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag van je!

Reageer