Beantwoord

Thuisinternet via 4G netwerk

  • 16 januari 2017
  • 4 reacties
  • 332 Bekeken

Ik woon in het grensgebied in duitsland, wij kunnen hier op onze telefoons het 4g netwerk redelijk ontvangen .
Ook binnenshuis. Aangezien ons thuisnetwerk via het duitse Ewetel erg traag is, 0.9mbits maximaal, denken wij er over om ook voor het thuisnetwerk over te gaan naar Tmobile. Momenteel hebben we 2 abonnementen bij T mobile waarvan er momenteel 1 verlengd mag worden.De vraag is : wat is in dit geval de beste oplossing.
Een thuismodem met apart abonnement??of nieuw abonnement Go Unlimited voor het ene toestel en dit tevens als thuis hotspot gebruiken?of andere suggesties?
icon

Beste antwoord door David 17 januari 2017, 10:52

Hoi Hans,Tof dat je aan een oplossing bij ons denkt! :DIk denk dat 4G voor Thuis in ieder geval uitermate geschikt is voor jouw situatie. Je maakt dan namelijk gebruik van ons 4G-netwerk en zoals je ook al aangeeft is dit in jouw omgeving behoorlijk. We gaan binnenkort ook T-Mobile Thuis aanbieden, maar dan moet je wel even goed controleren hoe het signaal in jouw omgeving zal zijn. Bij 4G voor Thuis weet je in ieder geval wat je krijgt en daarnaast kun je ook in aanmerking komen voor een buitenantenne voor nog beter bereik.T-Mobile Go is echt gericht op het gebruik via de mobiele telefoon. Je hebt bijvoorbeeld een dagelijkse bundel van 5 GB die je zelf weer moet aanvullen met 1 GB. De ervaring leert dat dit voor vaste apparaten (zoals computers) erg frustrerend kan zijn, omdat je dan ineens weg kunt vallen en moet aanvullen alvorens je weer bereikbaar bent.Ik hoop dat ik je zo weer meer informatie heb gegeven over jouw mogelijkheden, maar als er nog vragen zijn of als je ergens meer info over wilt, laat het gerust weten!
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Hans,

Tof dat je aan een oplossing bij ons denkt! :D

Ik denk dat 4G voor Thuis in ieder geval uitermate geschikt is voor jouw situatie. Je maakt dan namelijk gebruik van ons 4G-netwerk en zoals je ook al aangeeft is dit in jouw omgeving behoorlijk. We gaan binnenkort ook T-Mobile Thuis aanbieden, maar dan moet je wel even goed controleren hoe het signaal in jouw omgeving zal zijn. Bij 4G voor Thuis weet je in ieder geval wat je krijgt en daarnaast kun je ook in aanmerking komen voor een buitenantenne voor nog beter bereik.

T-Mobile Go is echt gericht op het gebruik via de mobiele telefoon. Je hebt bijvoorbeeld een dagelijkse bundel van 5 GB die je zelf weer moet aanvullen met 1 GB. De ervaring leert dat dit voor vaste apparaten (zoals computers) erg frustrerend kan zijn, omdat je dan ineens weg kunt vallen en moet aanvullen alvorens je weer bereikbaar bent.

Ik hoop dat ik je zo weer meer informatie heb gegeven over jouw mogelijkheden, maar als er nog vragen zijn of als je ergens meer info over wilt, laat het gerust weten!
Dank je David voor je snelle reactie.
Ik denk idd dat ik voor 4g thuis ga. Je zegt dat ik eventueel in aanmerking kan komen voor een buitenantenne. Kun je me eventueel een aanbieding maken voor :4g voor thuis,modem en buitenantenne?
Reputatie 7
Badge +20
Hey Hans,

Goede keuze inderdaad! 🙂 Je kunt alle prijzen via de link zien die ik hierboven had geplaatst. Er wordt geen extra korting als combinatie gegeven. Je kunt jouw bestelling dus gewoon via die website plaatsen.

De buitenantenne wordt er overigens niet standaard bij geleverd. Na activatie van het abonnement kun je het netwerk testen en als dan blijkt dat het niet optimaal is, kun je via de dekkingskaart een melding maken. Onze netwerkspecialisten gaan het dan nader onderzoeken en kijken of je voor een buitenantenne in aanmerking komt.

Als je nog meer vragen hebt, dan horen we het graag!
Reputatie 1
Voor de goede orde:
Ik woon in het grensgebied in duitsland, wij kunnen hier op onze telefoons het 4g netwerk redelijk ontvangen .
Je zit toch wél aan de Nederlandse kant, Hè?

Reageer