Beantwoord

Verschil T-Mobile Go of Basis Sim Only na 15 juni

  • 14 mei 2017
  • 2 reacties
  • 4445 Bekeken

Ik mag eind mei verlengen. Met basic kan ik niks buiten Nederland, met Go wel. Maar dat nadeel met basic vervalt toch na 15 juni? Of zie ik iets over het hoofd? Wat is dan nog de meerwaarde van Go na deze datum, terwijl het tarief hoger ligt? 😕
icon

Beste antwoord door Kaassausje 15 mei 2017, 00:33

Hoi Mo159, welkom op het klantenforum.Er zijn een aantal verschillen tussen het Basis abonnement en het Go abonnement. Op deze pagina staan de twee abonnementsoorten naast elkaar met een aantal opgesomde 'belangrijke' punten. Dat maakt het makkelijk om de twee abonnementvormen in de hoofdlijn te vergelijken.Met het Basis abonnement is het ook zo dat je bij een reseller moet kijken of zij het abonnement met telefoon aanbieden, wanneer je daar genoeg aan zou hebben. (Belsimpel heeft Basis sim met toestel in ieder geval.) T-Mobile verkoopt Basis abonnementen alleen als Sim Only.De meerwaarde van het Go abonnement zou kunnen zijn dat je een hogere internetbundel kunt kiezen, onbeperkt traag internet hebt na het verbruiken van je bundel (en onbeperkt aanvullen bij Go Unlimited) of gebruik kunt maken van toestel flexibiliteit. Afhankelijk van jouw verbruik en wensen heeft het wel/geen meerwaarde.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5
Badge +14
Als je tevreden bent dan zou ik het zo laten , idd na 15 juni kan je de bundel ook gewoon gebruiken in de EU
Hoi Mo159, welkom op het klantenforum.

Er zijn een aantal verschillen tussen het Basis abonnement en het Go abonnement. Op deze pagina staan de twee abonnementsoorten naast elkaar met een aantal opgesomde 'belangrijke' punten. Dat maakt het makkelijk om de twee abonnementvormen in de hoofdlijn te vergelijken.

Met het Basis abonnement is het ook zo dat je bij een reseller moet kijken of zij het abonnement met telefoon aanbieden, wanneer je daar genoeg aan zou hebben. (Belsimpel heeft Basis sim met toestel in ieder geval.) T-Mobile verkoopt Basis abonnementen alleen als Sim Only.

De meerwaarde van het Go abonnement zou kunnen zijn dat je een hogere internetbundel kunt kiezen, onbeperkt traag internet hebt na het verbruiken van je bundel (en onbeperkt aanvullen bij Go Unlimited) of gebruik kunt maken van toestel flexibiliteit. Afhankelijk van jouw verbruik en wensen heeft het wel/geen meerwaarde.

Reageer