Beantwoord

Visual Voicemail is zomaar uit het abonnement?

  • 11 februari 2018
  • 4 reacties
  • 1998 Bekeken

Ik had een zakelijk abonnement dat ik onlangs in een T-mobile shop heb laten verlengen. De nieuwe contract vorm is (blijkbaar) gewijzigd in een @work abonnement. Nu werkt mijn visual voicemail niet meer! Klopt zegt de dame van de telefonische helpdesk! Maar hoe vriendelijk en behulpzaam ze ook was, ze kon mij echter niet verder helpen en heeft een 'case' aangemaakt.

Snap ik het echt goed? Heeft iemand bij T-mobile verzonnen om visual voicemail (juist) uit het zakelijke abonnement te halen! Lekker ouderwets één voor één je voicemails moeten beluisteren en -veelal in de auto- moeten opschrijven wie je moet terugbellen. Hoop snel antwoord en een oplossing te krijgen! Anders wordt het echt vaarwel T-mobile. De uitspraak van Doutze uit een reclame spotje is hier op zijn plek: OELEWAPPERS!!
icon

Beste antwoord door Hajar 12 februari 2018, 16:24

Hi Christiaan,Ik begrijp dat je er van baalt dat deze optie niet beschikbaar is in combinatie met @Work, maar ik wil je wel graag wijzen op je taalgebruik. Schelden gaat namelijk tegen de huisregels in!Ik zie dat je vandaag een collega hebt gesproken en die gaat je abonnement omzetten zodat je weer gebruik kan maken van Visual voicemail. Hopelijk is hiermee alles weer naar wens! Als er nog andere vragen zijn, hoor ik het graag.
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Christiaan,

Ik begrijp dat je er van baalt dat deze optie niet beschikbaar is in combinatie met @Work, maar ik wil je wel graag wijzen op je taalgebruik. Schelden gaat namelijk tegen de huisregels in!

Ik zie dat je vandaag een collega hebt gesproken en die gaat je abonnement omzetten zodat je weer gebruik kan maken van Visual voicemail. Hopelijk is hiermee alles weer naar wens! Als er nog andere vragen zijn, hoor ik het graag.
Beste Hajar,
Dank voor je reactie. Met een grote glimlach op mijn gezicht, Serieus: Taalgebruik....Schelden....??

Inhoudelijk: inderdaad met een collega gesproken. Ben niet de enige klager. Boodschap is dat er nu niets aan gedaan kan worden. Waarschijnlijk is er medio maart een oplossing voor @work abonnees. Tot die tijd moet ik (en alle andere klagers) geduld hebben.

Zeker dus niet naar wens. Ben voornemens om jullie formeel in gebreke te stellen zodat als e.e.a niet binnen redelijke termijn is opgelost ik vrij ben om het contract wegens wanprestatie te ontbinden. Tot maart zal ik (ontevreden maar) geduldig zijn.

Met meest vriendelijke groet
Christiaan
Goedendag. Ik ben van KPN overgestapt naar T-mobile met een zakelijk @ work abonnement.
Wij zijn een go dean partner en kunnen deze abonnementen ook verkopen aan onze relaties.
Nu zie ik tot mijn verbazing dat hier geen visual voicemail beschikbaar voor is?? Bij een zakelijk abonnement niet beschikbaar. Dat kan echt niet T-Mobile.
Mee eens. Ik zou hetzelfde abonnement krijgen maar dan goedkoper. Op het einde wordt nog wel even doodleuk verteld dat “visual voicemail aanzetten niet lukt”. Als ik 11€ (!!) bijbetaal per maand lukt dit wel. Dus visual voicemail is ineens duurder geworden.

Ik hoop dat dit heel snel wordt opgelost mits er een goede technische en logische verklaring voor is anders dan een sneaky verborgen verkooptrucje bij abonnementsverlenging. Lijkt mij dat in dit tijdperk van technologische vooruitgang dit anders kan?

KPN schijnt het gratis aan te bieden dus mijn advies voor andere klanten is om daar ook even te informeren.

Reageer