Beantwoord

Waarom alle voordelen voor alleenstaande weg

  • 5 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 1477 Bekeken

Ik ben een alleenstaande met op dit moment een abonnement op t mobile zit in een t mobile samen groep en ontvang elke maand 2,50 korting ook ontvang ik elje maand punten om in de shop producten mee te kopen. Ook een mb verdeler omdat ik twee telefoons voor internet gebruik . Nu kan (moet) ik in maart verlengen dus weg alle mogelijkheden om als alleenstaande korting te krijgen.
icon

Beste antwoord door DennisAmeling 5 oktober 2018, 21:46

Hoi bekava,Welkom op het T-Mobile Forum!Het klopt inderdaad dat T-Mobile Samen voor nieuwe abonnementen niet meer geactiveerd kan worden. Echter hoeft dat niet te betekenen dat je als alleenstaande helemaal geen korting meer kunt ontvangen! Als je ook een vast abonnement van T-Mobile hebt, kun je aanspraak maken op T-Mobile Klantvoordeel.Voorbeeld: bij het combineren van een mobiel Go-abonnement (1, 5 of 10GB) met vast internet krijg je €2,50 p.m. korting, 2GB extra data en sneller vast internet voor dezelfde prijs. Kijk voor alle mogelijke combinaties op deze pagina.Wat betreft T-Mobile Extra punten, deze komen inderdaad te vervallen, 4 maanden nadat je hebt verlengd.Uiteraard ben je niet verplicht om te verlengen. Houd er alleen rekening mee dat promotionele kortingen (vaak gegeven voor 12 of 24 maanden) vervallen na het aflopen van je reguliere contracttermijn.Zoals je zelf ook al had opgemerkt is e.e.a. veranderd, maar hopelijk blijven er met de introductie van T-Mobile Klantvoordeel toch nog voldoende opties over voor jou als alleenstaande!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 5
Badge +11
Hoi bekava,

Welkom op het T-Mobile Forum!

Het klopt inderdaad dat T-Mobile Samen voor nieuwe abonnementen niet meer geactiveerd kan worden. Echter hoeft dat niet te betekenen dat je als alleenstaande helemaal geen korting meer kunt ontvangen! Als je ook een vast abonnement van T-Mobile hebt, kun je aanspraak maken op T-Mobile Klantvoordeel.

Voorbeeld: bij het combineren van een mobiel Go-abonnement (1, 5 of 10GB) met vast internet krijg je €2,50 p.m. korting, 2GB extra data en sneller vast internet voor dezelfde prijs. Kijk voor alle mogelijke combinaties op deze pagina.

Wat betreft T-Mobile Extra punten, deze komen inderdaad te vervallen, 4 maanden nadat je hebt verlengd.

Uiteraard ben je niet verplicht om te verlengen. Houd er alleen rekening mee dat promotionele kortingen (vaak gegeven voor 12 of 24 maanden) vervallen na het aflopen van je reguliere contracttermijn.

Zoals je zelf ook al had opgemerkt is e.e.a. veranderd, maar hopelijk blijven er met de introductie van T-Mobile Klantvoordeel toch nog voldoende opties over voor jou als alleenstaande!

Reageer