Beantwoord

Waarom moet ik twee keer per maand betalen

  • 17 januari 2017
  • 1 reactie
  • 150 Bekeken

Er wordt iedere maand twee keer geld van mijn bankrekening gehaald,niet het zelfde bedrag maar ik krijg maar 1factuur. Op mijn contract staat ook maar 1bedrag.
icon

Beste antwoord door Amy 18 januari 2017, 13:45

Hey Gxhdrk49,Goed dat je even aan de bel trekt! Ik ben net direct jouw gegevens ingedoken en ik geef je graag meer informatie hierover.Ik zie dat er twee aansluitingen actief zijn op jouw naam. De eerste aansluiting is jouw mobiele nummer met Basis Sim. Dit is ook het abonnement waarmee je ingelogd bent hier op het forum. Daarnaast is er ook een Stel Samen & Stel Bij Tablet-abonnement actief. Dit is een abonnement met internet voor op je tablet. Beide abonnementen zijn op 20 oktober 2016 afgesloten in de T-Shop in Zaandam. Het nummer dat bij jouw tablet-abonnement hoort heb ik naar je toegestuurd in een privébericht. Hier kun je ook een My T-Mobile account voor aanmaken om zo je verbruik te bekijken en eventueel aanpassingen uit te voeren op het abonnement. Beide abonnementen worden maandelijks van je rekening afgeschreven.Ik hoop dat ik je zo wat meer duidelijkheid heb gegeven over waarom er iedere maand 2 bedragen afgeschreven worden! Mocht je nog vragen hebben hierover dan hoor ik het graag. Ik sta voor je klaar hier! 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +15
Hey Gxhdrk49,

Goed dat je even aan de bel trekt! Ik ben net direct jouw gegevens ingedoken en ik geef je graag meer informatie hierover.

Ik zie dat er twee aansluitingen actief zijn op jouw naam. De eerste aansluiting is jouw mobiele nummer met Basis Sim. Dit is ook het abonnement waarmee je ingelogd bent hier op het forum. Daarnaast is er ook een Stel Samen & Stel Bij Tablet-abonnement actief. Dit is een abonnement met internet voor op je tablet. Beide abonnementen zijn op 20 oktober 2016 afgesloten in de T-Shop in Zaandam. Het nummer dat bij jouw tablet-abonnement hoort heb ik naar je toegestuurd in een privébericht. Hier kun je ook een My T-Mobile account voor aanmaken om zo je verbruik te bekijken en eventueel aanpassingen uit te voeren op het abonnement. Beide abonnementen worden maandelijks van je rekening afgeschreven.

Ik hoop dat ik je zo wat meer duidelijkheid heb gegeven over waarom er iedere maand 2 bedragen afgeschreven worden! Mocht je nog vragen hebben hierover dan hoor ik het graag. Ik sta voor je klaar hier! 🙂

Reageer