De voordelen van Cloud & Clear

  • 9 maart 2016
  • 0 reacties
  • 3820 Bekeken

Inleiding

T-Mobile Cloud & Clear is een toekomstgerichte totaaloplossing voor vaste én mobiele telefonie vanuit de cloud. Het is een dienst in abonnementsvorm per gebruiker, waarbij vaste en mobiele telefonie volledig worden geïntegreerd. Een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. Cloud Telefonie vervangt traditionele bedrijfstelefonie en zorgt voor een grote mate van flexibiliteit en efficiëntie.

Zo kunt u met T-Mobile Cloud&Clear kiezen uit vier gebruikersprofielen, die zijn afgestemd op de werksituatie van uw medewerkers: ‘Op de zaak’, ‘Op weg’, ‘Waar dan ook’ en ‘In eigen hand’. Elk profiel kunt u vervolgens per medewerker finetunen op basis van mobiel belgedrag.

U kunt met T-Mobile Cloud&Clear starten wanneer u maar wilt, zelfs wanneer u nog lopende contracten heeft voor mobiele nummers bij een andere provider.

T-Mobile Cloud&Clear maakt gebruik van de technologie van Mitel, de Nederlandse marktleider in bedrijfstelefonie en Unified Communication.

De voordelen van T-Mobile Cloud&Clear zijn:

1. Lopende, mobiele contracten bij een andere provider, kunnen direct gebruik maken van Cloud&Clear bereikbaarheidsfunctionaliteiten

2. Profiel per medewerker, aangepast op belgedrag

3. Persoonlijke begeleiding door uw eigen T-Mobile implementatiemanager

4. Beweegt gemakkelijk mee met de omvang van uw organisatie

5. Meer dan 500 bereikbaarheidsfunctionaliteiten beschikbaar voor elke medewerker

6. Maximale kostenefficiëntie

7. Een toekomstgerichte totaaloplossing in de cloud voor mobiele en vaste telefonie

8. Geen zorgen over beheer, onderhoud en (licentie) updates

9. Eén contract, één leverancier en alleen facturen van T-Mobile

10. Gebruik van T-Mobile 4GMAX

0 reacties

Geen reactie

Reageer