Beantwoord

Deezer koppelen aan Sonos

  • 26 september 2017
  • 1 reactie
  • 1006 Bekeken

Hallo,

Ik heb een Deezer Premium abonnement en een Sonos en dat werkte altijd prima. Maar ineens is de koppeling verdwenen en kan ik hem ook niet meer toevoegen omdat deezer niet meer in de lijst met muziekservices staat. Help 😞!

Dank!

Groet,

Ivonne
icon

Beste antwoord door David 27 september 2017, 10:46

Hi Ivonne,Dat is niet best, je wilt natuurlijk wel jouw favoriete muziek via jouw Sonos afspelen! :)Sonos heeft zelf deze uitgebreide instructie om dit probleem te verhelpen. Hier staat precies wat je kunt doen wanneer jouw muziekdienst niet wordt getoond op jouw Sonos. Zou je dit eens kunnen doornemen en de stappen uit kunnen voeren? Als het dan nog niet lukt, laat dan even weten wat je hebt geprobeerd en waar het fout gaat!Als je nog vragen hebt in de tussentijd, dan horen we dat ook graag!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Ivonne,

Dat is niet best, je wilt natuurlijk wel jouw favoriete muziek via jouw Sonos afspelen! :)

Sonos heeft zelf deze uitgebreide instructie om dit probleem te verhelpen. Hier staat precies wat je kunt doen wanneer jouw muziekdienst niet wordt getoond op jouw Sonos. Zou je dit eens kunnen doornemen en de stappen uit kunnen voeren? Als het dan nog niet lukt, laat dan even weten wat je hebt geprobeerd en waar het fout gaat!

Als je nog vragen hebt in de tussentijd, dan horen we dat ook graag!

Reageer