[Denk mee] T-Mobile Extra: Ook in 2016 weer veel voordeel!

  • 24 januari 2016
  • 29 reacties
  • 3768 Bekeken

Reputatie 6
Badge +15
  • Oud-Moderator
  • 925 reacties
[LET OP!] Vanaf januari 2018 is het uitfaseren van T-Mobile Extra gestart. In dit topic lees je hier meer over. De informatie uit dit topic is dus verouderd en in veel gevallen niet meer relevant. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust in het hiervoor genoemde topic. Dit topic gaat op slot.

Ook dit jaar vind je weer allerlei leuke cadeau's in de T-Mobile Extra catalogus en iedere maand komen er weer nieuwe cadeau's bij!

Spaar jij al mee met T-Mobile Extra?
Met T-Mobile Extra spaar je voor cadeau's, uitjes en kortingen. Je kunt je eenvoudig gratis via My T-Mobile aanmelden en je ontvangt bij je aanmelding al 15 T-Mobile Extra punten cadeau! Zo kun je al direct iets leuks doen met je punten. Voor iedere euro op je factuur krijg je 1 T-Mobile Extra punt en ook zijn er iedere maand nieuwe acties waarmee je punten kunt sparen. De spaaracties kun je terug vinden in dit topic. Weet je niet hoeveel punten je hebt? Neem dan een kijkje in het puntenoverzicht.

Altijd iets extra’s
T-Mobile Extra is een van de voordelen die wij hebben voor jou. Kijk voor de nieuwste cadeaus in de T-Mobile Extra catalogus.

Heb je een bestelling gedaan en heb je hier een vraag over of heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eens in dit topic.

This topic has been closed for comments

29 reacties

Reputatie 4
@gouwepeer
Dat is vreemd Jaimy heeft hier nog gezegd dat iedereen een waarschuwing zal krijgen, weet je zeker dat je het niet over het hoofd hebt gezien. Hoeveel punten had je en was je van plan deze te gebruiken?
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Onra,

Hoeveel het in euro's waard is kun je niet echt ergens terugvinden, omdat je gewoon met het aantal punten kan inwisselen.

Verder is bij een verlenging T-Mobile Extra niet meer meegenomen in het prijsplan/in het contract, dus klanten gaan dan akkoord met een abonnement waarin dit niet meer aanwezig is. Dat kun je altijd teruglezen in het contract dat je op dat moment aangaat. 🙂
Reputatie 1
@gouwepeer
Dat is vreemd Jaimy heeft hier nog gezegd dat iedereen een waarschuwing zal krijgen, weet je zeker dat je het niet over het hoofd hebt gezien. Hoeveel punten had je en was je van plan deze te gebruiken?


Zo uit mijn hoofd had ik nog net geen 1800 punten. De laatste keer dat ik in de catalogus heb gekeken stond er niet zoveel bijzonders meer in voor dat aantal punten.
Reputatie 7
Badge +20
Hi lezers,

Aangezien dit topic irrelevant is geworden gaat het op slot. Voor verdere vragen verwijs ik jullie door naar ons topic over de uitfasering van T-Mobile Extra.