Beantwoord

Doorschakelen met voorwaarden actiefToon eerste reactie

38 reacties

Reputatie 7
Badge +17
Hi terdy,

Welkom op ons Forum!

Ervaar je dit probleem ook of was dit een reactie op melwul? Mocht je dit probleem wel ervaren en het graag oplossen kun je mij dan wat meer informatie geven? Dan kunnen we kijken naar een oplossing.

Ik hoor graag van je! 🙂
Ik heb precies het zelfde probleem
doorschakel met voorwaard actief
dan tu tu tu tu veder niks
wie heft hier kaas van gegeten
🙂
Reputatie 7
Badge +20
Hey Cesarm,

Welkom op ons Forum! 🙂

Bij het "bellen" naar ##002# krijg je die melding dus? Heb je ook al in de instellingen van je telefoon gekeken of er wellicht een doorschakeling ingesteld staat? Van welk toestel maak je gebruik? Ik heb aan onze kant ook je doorschakelingen even een reset gegeven, dus ik ben benieuwd of dat heeft geholpen!

Heb je ook alle tips hierboven al uitgeprobeerd?

Ik ben erg benieuwd, houd ons op de hoogte!
Ben hier terechtgekomen omdat ik hetzelfde probleem heb bij EEN nummer.
Telkens verschijnt wanneer ik het nummer kies Doorschakelen met voorwaarden actief en na een paar minuten wordt de verbinding verbroken.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Diana,

Natuurlijk niet fijn om te lezen dat je hier last van hebt! Sinds wanneer kun je dit nummer niet meer bereiken? En heb je alle tips die in dit topic worden genoemd al doorgelopen? Is het een vast nummer dat je probeert te bereiken of een 06-nummer? En gewoon een Nederlands nummer? Heb je dit nummer eerder wel kunnen bellen? Kun je eens vragen of de persoon van wie dit nummer is jou wel kan bellen? En heeft diegene meer last van dat mensen 'm niet kunnen bereiken?

Zou je verder kunnen aangeven welk toestel je gebruikt en welke softwareversie hierop staat? Heb je gecontroleerd of de nieuwste software er al op staat? Heb je de tip uit het topic al geprobeerd om te bellen naar ##002#? Kun je jouw simkaart eens in een ander toestel proberen en kijken of het dan wel lukt om het nummer te bellen?

Als bovenstaande tips allemaal niet helpen, dan zou je als laatste nog een fabrieksreset kunnen uitvoeren. Op onze toestelhulp pagina vind je per telefoon hoe je dit kunt doen. Vergeet niet eerst een goede back-up te maken van jouw gegevens.

Laat je weten wat jouw bevindingen zijn en of het heeft geholpen?
Hi Thalina,

Zoals in mijn reactie staat kan ik de persoon WEL bereiken, maar na enkele minuten wordt de verbinding steeds verbroken. Dit gebeurd enkel bij dit nummer. Met een andere telefoon bellen helpt niet.

Ik heb gisteren ALLE forum topics over dit onderwerp nagelezen (waren er 17) en alle opties geprobeerd. Probleem blijft bestaan.

Het nummer van de andere persoon is een 06 nummer van KPN (prepaid) Heeft geen andere telefoon, dus bellen met een ander toestel is geen optie. Hij kan mij gewoon bellen, maar het kost hem een hoop geld omdat hij zogezegd een prepaid nummer heeft.

Resetten naar fabrieksinstellingen had ik vorige week al geprobeerd, maar ook dit heeft niet geholpen. Ik heb een Samsung Galaxy S5 mini.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Diana,

Ik had inderdaad verkeerd gelezen, sorry! Ik begrijp dus dat je dit nooit ervaart bij andere nummers die je belt? Dan lijkt het namelijk te liggen aan het nummer van degene die je probeert te bellen. Heeft hij/zij al eens contact opgenomen met KPN hierover? Moet hij/zij misschien betalen voor gebeld worden? Is zijn beltegoed misschien op als de verbinding wordt verbroken? Eindigt het nummer trouwens op -805? Ik zie dat je dit nummer namelijk in de afgelopen week ook al eens ruim 20 minuten hebt gebeld en eerder al eens bijna 45 minuten hebt gebeld. Als het inderdaad om dit nummer gaat, gebeurt het dan blijkbaar niet altijd? Zie je een overeenkomst met bijvoorbeeld waar jij bent (locatie) als je hem belt en de verbinding wegvalt? Gebeurt het wegvallen van de verbinding altijd na exact dezelfde aantal minuten of wisselt dat?

Ik zie jouw reactie graag tegemoet!
Hi Thalina,

Als je de andere topics over dit onderwerp leest, dan zul je zien dat het niet aan het nummer van anderen ligt. Ik heb mijn nummer al meer dan 2 jaar en heb degene (op hetzelfde nummer) al honderden keren gebeld zonder problemen. Dit is ongeveer een maand of 2 geleden begonnen.

Hieronder de loggegevens die weergeven dat de verbinding onregelmatig verbroken wordt.
Ik bel altijd vanaf dezelfde locatie (mijn woning) dus dat is het probleem ook niet.

20 min 46 sec
7 min 21 sec
0 min 0 sec (kreeg geen verbinding dus geannuleerd
2 min 35 sec
6 min 8 sec
0 min 53 sec
1 min 16 sec

Toen zijn we er maar mee gestopt want dit werkt niet.
Reputatie 4
Hoi Diana,

Dank je wel voor jouw informatie!

Ik heb jouw situatie doorgestuurd naar onze IT-specialisten en die gaan een onderzoek instellen om te kijken waar het probleem vandaan komt. Zodra er meer bekend is zul je hier bericht van krijgen. Dan weet je in elk geval dat wij ons best doen om dit probleem voor je op te lossen.

Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten! 🙂
HEEL hartelijk bedankt Muberra!
Wordt erg gewaardeerd!
Reputatie 4
Hoi Diana,

Niks te danken!

Ik ben erg blij dat je het waardeert. Hopelijk zal er snel meer duidelijkheid komen. 😃
Ik had het zelfde probleem met mijn antwoord apparaat en het bleek dat mijn antwoord apparaat verkeerd was in gesteld en als en dan een nummer mijn antwoord apparaat belde werd de verbinding door mijn antwoord apparaat gelijk verbroken toen ik dit anders had in gesteld op mijn antwoord apparaat ging het weer zo als het hort en kreeg weer verbinding.

Misschien hebben jullie hier wat aan.
Reputatie 7
Badge +17
Hi calibra,

Dankjewel voor het delen van een oplossing! Ben blij dat het bij jou is opgelost. 🙂

Reageer