Feature van de maand: Wat betekent de melding “softphone time out” en hoe kan ik deze uitschakelen?

  • 18 april 2016
  • 0 reacties
  • 1712 Bekeken

Medewerkers met het "in eigen hand" profiel kunnen de melding “softphone time out” krijgen in de app op hun mobiel device. Dit komt voornamelijk voor wanneer men zich verplaatst, waardoor de verbinding met het netwerk kan wegvallen. Ondertussen maakt de app wel weer verbinding met het netwerk maar de melding blijft in het scherm staan.

Hoe kan ik deze melding uitschakelen?
Wanneer je de app opent op je smartphone dien je naar Intstellingen - Voorkeuren - Notificaties te gaan en daar “Verbinding verbroken” uit te vinken (zie afbeelding). Hierdoor zal je de melding “softphone time out” niet meer krijgen.


0 reacties

Geen reactie

Reageer