Sticky

[INFO] Inschakelen en uitzetten van blokkades via My T-Mobile


Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 14491 reacties

Je kunt via My T-Mobile op verschillende diensten een blokkade plaatsen en/of opheffen. Op deze manier kun je zelf controle houden op de geactiveerde diensten en functies en dit is altijd handig om niet voor verrassingen op je factuur te komen staan!


Ga naar jouw My T-MobileGegevens & instellingenBlokkades. Er vouwt nu een overzicht uit met alle diensten die je kunt blokkeren. Als je over informatie-button gaat zie je een uitleg over de dienst.

Diensten die je kunt blokkeren via My T-MobileBen je op zoek naar informatie om je af te melden FTMSC-diensten? Kijk dan in dit topic voor meer informatie over hoe je dit kunt aanpakken.

Mocht je hier nog vragen over hebben, laat het ons gerust weten in een reactie in dit topic. We helpen je dan zo snel mogelijk verder!

2 reacties

Beste T-Mobile,

Moet denk ik handmatig gedaan worden door een medewerker!
Graag wil ik alle service nummers per direct activeren, ik ga akkoord met eventuele extra kosten. Alvast bedankt
Reputatie 7
Badge +20
Hi Karina,

Ik ben gelijk voor je gaan kijken en zie dat je een betalingsregeling hebt. Bij een betalingsregeling wordt er automatisch een blokkade geactiveerd voor servicenummers en gebruik in het buitenland. Zodra je betalingsregeling is voldaan wordt, de blokkade verwijderd.

Ik hoop dat je nu meer duidelijkheid hebt!

Reageer