Beantwoord

Sms aanmelding totalgaming zonder aan te melden

  • 24 februari 2019
  • 5 reacties
  • 818 Bekeken

Ik kreeg zojuist onderstaande sms'en: Gratis Bericht: Bedankt voor de aanmelding bij TotalGamingSite je betaalt EUR 5.00 per week van TotalGamingSite via je telefoonrekening. Voor vragen ga naar http://totalgamingsite.com/ of bel met tbc. Afmelden of meer info ga naar www.payinfo.nl

En

Gratis Bericht: Bedankt voor de aanmelding bij Top Games je betaalt EUR 4.50 per week van Vastools AG via je telefoonrekening. Voor vragen ga naar http://nln.top-mgames.com/ of bel met 0031202622915. Afmelden of meer info ga naar www.payinfo.nl


Dit gebeurde na het openen van een app die ik al heel lang heb maar nu pas weer opende en waar ik me met mijn Google account heb aangemeld.

Iemand die dit herkent en een idee heeft wat ik hier mee moet?
icon

Beste antwoord door CrisTien 24 februari 2019, 11:58

Welkom Nooit je telefoonnummer in een openbaar forum als naam gebruiken.
De moderators zullen je naam zo snel mogelijk aanpassen.

Hier lees je de oplossing maar als eerste snel blokkades instellen. (In je account bij instellingen) Zodat ze niet nog meer geld van je rekening kunnen halen.
Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Welkom Nooit je telefoonnummer in een openbaar forum als naam gebruiken.
De moderators zullen je naam zo snel mogelijk aanpassen.

Hier lees je de oplossing maar als eerste snel blokkades instellen. (In je account bij instellingen) Zodat ze niet nog meer geld van je rekening kunnen halen.
Reputatie 3
Badge +2
Blokker dit soort zaken ook via www.payinfo.nl. Als je dan nog een keer je nummer porteert naar een andere operator blijft je nummer geblokkeerd.
Wat mij in deze erg verbaast is, dat er een advies wordt gegeven blokkades in te stellen - via een externe website /aanbieder /belangenbehartiger, maar de daadwerkelijke oorzaak wordt niet aangepakt.

Een website zoals totalgamingsite.com zou dit helemaal niet moeten kunnen: ongevraagd abonnementen starten (die geld kosten!) waar de benadeelde in eerste instantie al helemaal geen akkoord voor heeft gegeven.

Het zou me niet verbazen als dit wettelijk niet eens mag. Vind de geboden suggestie om het op te lossen een zwaktebod!
Beste,

Ook mij is het overkomen dat ik sinds april plots sms-jes kreeg van afzender pay dat ik was aangemeld voor 1 of andere gaming site. Je geeft aan dat dit gebeurde nadat je een app had geopend weet jij welke?? Ik vindt sowieso dat T-Mobile het ze wel heel makkelijk maakt om zo op een onjuiste manier geldt af te laten schrijven.

Mvg
Zeer vervelende vorm van fishing.
Ook ik heb er last van met een of andere Blast off Gaming app berichtjes.
Structureel proberen deze partyen telkens met andere aliassen het zelfde trucje uit te halen.

Voordat je er achter bent ben je zo een maand verder.
Je telefoonrekening gaat er nu dus uitzien als een bankafschrift.
Blijkbaar is de SMS of het berichtje zo opgezet dat je bij het wegklikken eerst een vinkje moet uitzetten anders ga je als nog akkoord met de incasso.
De zogenaamde negatieve optie. Als je niets doet ga je er mee akkoord.

Dat kan echt nooit geaccepteerd worden bij een betaalverzoek. Daarnaast is dit volslagen ongeschikt voor het afsluiten van een abonnement.

Ik neem aan dat T-Mobile snapt dat de zwakkere consument hiertegen in bescherming genomen moet worden. De providers vervullen hier inmiddels ook een maatschappelijke rol in.
De rechterlijke macht zou er denk ik snel mee klaar zijn.

Grt

Reageer