Beantwoord

Sms van Tjoomo content

  • 14 juni 2017
  • 1 reactie
  • 141 Bekeken

ik heb ineens een sms bericht dat ik een abonnement heb bij Tjoomocontent kosten 7,50 per week ik heb alleen geen bij niemand een abonnement afgesloten en kan dit hele bedrijf niet. zijn er andere die hier ook ervaringen mee hebben en wat kun je er tegen doen???
icon

Beste antwoord door Kaassausje 14 juni 2017, 14:44

Hoi Henk, welkom op het klantenforum.Vervelend dat je een contentdienst te pakken hebt, bij de meeste mensen komt dit als een nare verrassing op de factuur of als aankondiging via een SMS'je. Via de website www.payinfo.nl kun je deze diensten inzien en opzeggen.Via jouw My T-Mobile kun je een blokkade aanzetten voor 'aankopen bij derde partijen'.Heb je kosten gemaakt waarmee je het niet eens bent, omdat deze dienst onbewust was afgesloten? Vul dan het online meldingsformulier in, dan kan T-Mobile een onderzoek starten naar de aanmelding. Indien deze onterecht blijkt, krijg je (een deel van) je geld terug.Mocht je nog meer vragen hebben over FTMSC, neem dan een kijkje in het algemene topic over sms-diensten. Daarin worden de veelgestelde vragen beantwoord. Staat die van jou er niet tussen? Dan mag je de vraag/vragen stellen in dat topic. :)Omdat we over dit onderwerp een algemeen topic hebben lopen, gaat dit topic op slot.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Hoi Henk, welkom op het klantenforum.

Vervelend dat je een contentdienst te pakken hebt, bij de meeste mensen komt dit als een nare verrassing op de factuur of als aankondiging via een SMS'je. Via de website www.payinfo.nl kun je deze diensten inzien en opzeggen.

Via jouw My T-Mobile kun je een blokkade aanzetten voor 'aankopen bij derde partijen'.

Heb je kosten gemaakt waarmee je het niet eens bent, omdat deze dienst onbewust was afgesloten? Vul dan het online meldingsformulier in, dan kan T-Mobile een onderzoek starten naar de aanmelding. Indien deze onterecht blijkt, krijg je (een deel van) je geld terug.

Mocht je nog meer vragen hebben over FTMSC, neem dan een kijkje in het algemene topic over sms-diensten. Daarin worden de veelgestelde vragen beantwoord. Staat die van jou er niet tussen? Dan mag je de vraag/vragen stellen in dat topic. :)

Omdat we over dit onderwerp een algemeen topic hebben lopen, gaat dit topic op slot.