teveel beltegoed inruilbaar?

  • 26 januari 2011
  • 8 reacties
  • 2237 Bekeken

Reputatie 2
Mijn man heeft teveel beltegoed over en dat groeit iedere maand, kunnen we van het beltegoed ook een telefoon aankopen, (tussendoor dus) of iets anders? Of is het mogelijk om het beltegoed naar een ander over te schrijven?

This topic has been closed for comments

8 reacties

Reputatie 6
@petra123

Het tegoed dat je inkoopt is voor belminuten/sms-jes en niet inwisselbaar voor andere zaken of over te hevelen naar andere telefoonnummers, dit is gebonden aan het abonnement.
Reputatie 2
Is het ook mogelijk om beltegoed te schenken aan een goed doel ??
Reputatie 7
Is het ook mogelijk om beltegoed te schenken aan een goed doel ??
Als je flex hebt, zou je je beltegoed kunnen gebruiken door b.v. goede doelen sms-jes te doen. Ik weet niet of er 0900 nummers zijn voor goede doelen.
Het is in ieder geval wel mogelijk met flex om dit te doen, omdat het een alles in een abonnement is.
Reputatie 6
Is het ook mogelijk om beltegoed te schenken aan een goed doel ?? nee dat is niet mogelijk(helaas)zouden ze het wel doen dan komen er mensen aanzetten met eigen goede doelen het zou wel goed zijn als tmobile een of meerdere doelen zou ondersteunen
Reputatie 5
@Kuifje
Wow... Je hebt inderdaad nog een aardig beltegoed staan. :)
Je hebt ook een Flex bundel en bij de Flex gaat alles uit 1 bundel. Wil je een goed doel steunen d.m.v een sms dan word dat verrekend met je bundel.
Reputatie 2
Zouden die sms nummers van goede doelen niet ook als de sodemieter geblokkeerd worden, zodra t mobile merkt dat het mensen hiermee lukt om een zinvolle bestemming aan hun beltegoed te geven?
Reputatie 6
tot nu toe niet wiske omdat tmobile zelf ook veel aan goede doelen doet
Reputatie 2
maar als je beltegoed over hebt, kun je er gewoon niks mee, behalve doneren. Daar komt het er opneer... Mooi is dat...